Actueel

 • Pensioendialoog

  Hoe realiseren we een duurzaam pensioenstelsel? Welke ontwikkelingen zijn daarvoor nodig? Verschillende PGGM-experts bekijken dit vanuit diverse perspectieven. Volg hun bijdrage aan de nationale pensioendialoog in het dossier: Toekomst Pensioenstelsel

  Naar het dossier
 • Continuïteit

  Bij pensioen- en vermogensbeheer is continuïteit van groot belang. In het geval van onverwachte ontwikkelingen of calamiteiten zorgt PGGM dat de business gewoon door kan gaan. Hierop werden we onlangs door normalisatie-instituut BSI getoetst en gecertificeerd.

  Meer info van BSI
 • Schadeverzekeringen voor leden

  PGGM&CO en VvAA Schadeverzekeringen introduceren een geheel nieuw verzekeringsassortiment voor PGGM-leden. De verzekeringsproducten zijn gericht op specifieke risico’s die werknemers in de sector zorg en welzijn lopen.

  Lees het persbericht

De diensten die we aanbieden en de klanten die we bedienen

 • icon 1

  Bestuursadvisering

  Het besturen van een pensioenfonds is een vak met grote verantwoordelijkheden. In tijden van crisis, maar ook wanneer het goed gaat. Wij beschikken over de kennis, competenties en de ervaring om u hierbij te ondersteunen en adviseren.

  Meer informatie
 • Vermogensbeheer image

  Vermogensbeheer

  Als bestuur van een pensioenfonds, wilt u samenwerken met een vermogensbeheerder, die u helpt om verantwoorde beslissingen te nemen. Wij zijn daarvoor de aangewezen partij.

  Meer informatie
 • Pensioenbeheer

  Wij beheren de pensioenen voor miljoenen deelnemers in Nederland. In de pensioenwereld, waarin uw regeling aan steeds meer eisen moet voldoen, kunt u er bij ons op rekenen dat uw pensioenadministratie altijd op orde is.

  Meer informatie
 • Beroepspensioenen service 3

  Onze klanten

  Het klantbelang staat voor ons voorop. Met veel enthousiasme bedienen wij zowel bedrijfstakpensioenfondsen als beroeps- en ondernemings-pensioenfondsen

  Meer informatie

Zzp'ers dreigen de armen van de toekomst te worden

​Een nieuw stelsel voor arbeidsongeschiktheid en pensioen, en daarin ook verplicht zzp'ers? Goed plan, zegt PGGM's beleidsjurist Mark Boumans. "De kans is groot dat ...

In de media Mark Boumans Lees meer over dit artikel

Agenda