Actueel

 • Innovatie in pensioen

  Met gerichte investeringen leveren we vanuit de pensioensector een bijdrage aan een duurzame leefomgeving. Een innovatie die ik graag breder in de financiële sector wil zien, zegt innovatiemanager Gert-Jan Sikking in een interview met Finance Innovation.

  Lees het interview
 • Philips Pensioenfonds naar PGGM

  PGGM zal met ingang van 1 januari 2016 het pensioenbeheer en bestuurs- en beleidsadvisering verzorgen voor Philips Pensioenfonds. Beide organisaties hebben hierover recent overeenstemming bereikt.

  Naar het persbericht
 • Pensioendialoog

  Hoe realiseren we een duurzaam pensioenstelsel? Welke ontwikkelingen zijn daarvoor nodig? Verschillende PGGM-experts bekijken dit vanuit diverse perspectieven. Volg hun bijdrage aan de dialoog in het dossier: Toekomst Pensioenstelsel

  Naar het dossier

De diensten die we aanbieden en de klanten die we bedienen

 • icon 1

  Bestuursadvisering

  Het besturen van een pensioenfonds is een vak met grote verantwoordelijkheden. In tijden van crisis, maar ook wanneer het goed gaat. Wij beschikken over de kennis, competenties en de ervaring om u hierbij te ondersteunen en adviseren.

  Meer informatie
 • Vermogensbeheer image

  Vermogensbeheer

  Als bestuur van een pensioenfonds, wilt u samenwerken met een vermogensbeheerder, die u helpt om verantwoorde beslissingen te nemen. Wij zijn daarvoor de aangewezen partij.

  Meer informatie
 • Pensioenbeheer

  Wij beheren de pensioenen voor miljoenen deelnemers in Nederland. In de pensioenwereld, waarin uw regeling aan steeds meer eisen moet voldoen, kunt u er bij ons op rekenen dat uw pensioenadministratie altijd op orde is.

  Meer informatie
 • Beroepspensioenen service 3

  Onze klanten

  Het klantbelang staat voor ons voorop. Met veel enthousiasme bedienen wij zowel bedrijfstakpensioenfondsen als beroeps- en ondernemings-pensioenfondsen

  Meer informatie

Combineer langetermijnvisie met zekerheid op korte termijn

Pensioenfondsen richten zich te vaak - noodgedwongen - op de korte termijn terwijl ze zich met hun beleggingsvisie hebben gecommitteerd ...

In de media Jaap van Dam Lees dit artikel