Actueel

 • Best Investment Manager Institutional

  PGGM's Chief Investment Officer Private Markets Ruulke Bagijn is genomineerd voor de M&A Award in de categorie Best Investment Manager Institutional 2014. "Ons team is in opbouw sinds 2010 en we zijn er trots op dat we dit jaar in de top drie staan van meest invloedrijke Europese investeerders."

  Lees meer
 • Pensioendialoog

  Hoe realiseren we een duurzaam pensioenstelsel? Welke ontwikkelingen zijn daarvoor nodig? Verschillende PGGM-experts bekijken dit vanuit diverse perspectieven. Volg hun bijdrage aan de nationale pensioendialoog in het dossier: Toekomst Pensioenstelsel

  Naar het dossier
 • Schadeverzekeringen voor leden

  PGGM&CO en VvAA Schadeverzekeringen introduceren een geheel nieuw verzekeringsassortiment voor PGGM-leden. De verzekeringsproducten zijn gericht op specifieke risico’s die werknemers in de sector zorg en welzijn lopen.

  Lees het persbericht

De diensten die we aanbieden en de klanten die we bedienen

 • icon 1

  Bestuursadvisering

  Het besturen van een pensioenfonds is een vak met grote verantwoordelijkheden. In tijden van crisis, maar ook wanneer het goed gaat. Wij beschikken over de kennis, competenties en de ervaring om u hierbij te ondersteunen en adviseren.

  Meer informatie
 • Vermogensbeheer image

  Vermogensbeheer

  Als bestuur van een pensioenfonds, wilt u samenwerken met een vermogensbeheerder, die u helpt om verantwoorde beslissingen te nemen. Wij zijn daarvoor de aangewezen partij.

  Meer informatie
 • Pensioenbeheer

  Wij beheren de pensioenen voor miljoenen deelnemers in Nederland. In de pensioenwereld, waarin uw regeling aan steeds meer eisen moet voldoen, kunt u er bij ons op rekenen dat uw pensioenadministratie altijd op orde is.

  Meer informatie
 • Beroepspensioenen service 3

  Onze klanten

  Het klantbelang staat voor ons voorop. Met veel enthousiasme bedienen wij zowel bedrijfstakpensioenfondsen als beroeps- en ondernemings-pensioenfondsen

  Meer informatie

Durf met geld te sturen!

Tijdens de Dag van de Duurzaamheid spraken we met pensioenfondsbestuurders over de circulaire economie. Een systeemverandering die het beleggingsbeleid ...

Blog Frido Kraanen Lees meer over dit artikel

Agenda