Actueel

 • CO2-voetafdruk PGGM daalt

  Welke invloed heeft onze bedrijfsvoering op milieu en maatschappij? Om te kunnen sturen op een zo klein mogelijke voetafdruk, meten we onze CO2-uitstoot. En die is in 2014 gedaald.

  Naar de cijfers
 • PGGM zoekt jong talent

  Liefst 9 trainees kunnen weer een plek veroveren bij PGGM. Wat je kunt beleven bij dé innovatieve pensioenbelegger van Nederland? Check direct onze carrièresite voor meer informatie en de vacatures.

  Naar de vacatures
 • Toekomst pensioenstelsel

  Hoe realiseren we een duurzaam pensioenstelsel? Verschillende PGGM-experts bekijken dit vanuit diverse perspectieven. Volg hun bijdrage aan de dialoog in het dossier: Toekomst Pensioenstelsel

  Naar het dossier

De diensten die we aanbieden en de klanten die we bedienen

 • icon 1

  Bestuursadvisering

  Het besturen van een pensioenfonds is een vak met grote verantwoordelijkheden. In tijden van crisis, maar ook wanneer het goed gaat. Wij beschikken over de kennis, competenties en de ervaring om u hierbij te ondersteunen en adviseren.

  Meer informatie
 • Vermogensbeheer image

  Vermogensbeheer

  Als bestuur van een pensioenfonds, wilt u samenwerken met een vermogensbeheerder, die u helpt om verantwoorde beslissingen te nemen. Wij zijn daarvoor de aangewezen partij.

  Meer informatie
 • Pensioenbeheer

  Wij beheren de pensioenen voor miljoenen deelnemers in Nederland. In de pensioenwereld, waarin uw regeling aan steeds meer eisen moet voldoen, kunt u er bij ons op rekenen dat uw pensioenadministratie altijd op orde is.

  Meer informatie
 • Beroepspensioenen service 3

  Onze klanten

  Het klantbelang staat voor ons voorop. Met veel enthousiasme bedienen wij zowel bedrijfstakpensioenfondsen als beroeps- en ondernemings-pensioenfondsen

  Meer informatie

Combineer langetermijnvisie met zekerheid op korte termijn

Pensioenfondsen richten zich te vaak - noodgedwongen - op de korte termijn terwijl ze zich met hun beleggingsvisie hebben gecommitteerd ...

In de media Jaap van Dam Lees dit artikel