Actueel

 • PGGM gaat weer de Low Car Diet uitdaging aan

  Op 1 april aanstaande gaan 148 medewerkers van PGGM weer van start met het Low Car Diet. Gedurende 30 dagen gebruiken medewerkers van PGGM, in plaats van benzine- en diesel auto’s, de highspeed e-bikes, elektrische auto’s en openbaar vervoer.

  Lees verder
 • Vier voorstellen voor een betere haalbaarheidstoets

  PGGM-actuarissen Hans Staring en Pascal Janssen denken dat de haalbaarheidstoets door pensioenfondsen voor verbetering vatbaar is. Hun artikel kreeg de Publicatieprijs van het Actuarieel Genootschap.

  Lees verder
 • Blijf eenvoudig op de hoogte: meld u aan voor de PGGM Nieuwsbrief

  Wilt u eenvoudig op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op onze website? Meld u dan aan voor onze gratis maandelijkse nieuwsbrief.

  Meld u aan

De diensten die we aanbieden en de klanten die we bedienen

 • Icoon bestuursadvisering

  Bestuursadvisering

  Het besturen van een pensioenfonds is een vak met grote verantwoordelijkheden. In tijden van crisis, maar ook wanneer het goed gaat. Wij beschikken over de kennis, competenties en de ervaring om u hierbij te ondersteunen en adviseren.

  Meer informatie
 • Icoon vermogensbeheer

  Vermogensbeheer

  Als bestuur van een pensioenfonds, wilt u samenwerken met een vermogensbeheerder, die u helpt om verantwoorde beslissingen te nemen. Wij zijn daarvoor de aangewezen partij.

  Meer informatie
 • Icoon pensioenbeheer

  Pensioenbeheer

  Wij beheren de pensioenen voor miljoenen deelnemers in Nederland. In de pensioenwereld, waarin uw regeling aan steeds meer eisen moet voldoen, kunt u er bij ons op rekenen dat uw pensioenadministratie altijd op orde is.

  Meer informatie
 • Icoon onze klanten

  Onze klanten

  Het klantbelang staat voor ons voorop. Met veel enthousiasme bedienen wij zowel bedrijfstakpensioenfondsen als beroeps- en ondernemings-pensioenfondsen

  Meer informatie