Actueel

 • Vier voorstellen voor een betere haalbaarheidstoets

  PGGM-actuarissen Hans Staring en Pascal Janssen denken dat de haalbaarheidstoets door pensioenfondsen voor verbetering vatbaar is. Hun artikel kreeg de Publicatieprijs van het Actuarieel Genootschap.

  Lees verder
 • PGGM tekent Charter Diversiteit

  Op 25 november zal PGGM samen met 20 andere werkgevers zijn handtekening zetten onder het Charter Diversiteit. Met deze ondertekening verbinden wij ons aan het bevorderen van diversiteitsbeleid in onze organisatie.

  Lees verder
 • Blijf eenvoudig op de hoogte: meld u aan voor de PGGM Nieuwsbrief

  Wilt u eenvoudig op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op onze website? Meld u dan aan voor onze gratis maandelijkse nieuwsbrief.

  Meld u aan

De diensten die we aanbieden en de klanten die we bedienen

 • Icoon bestuursadvisering

  Bestuursadvisering

  Het besturen van een pensioenfonds is een vak met grote verantwoordelijkheden. In tijden van crisis, maar ook wanneer het goed gaat. Wij beschikken over de kennis, competenties en de ervaring om u hierbij te ondersteunen en adviseren.

  Meer informatie
 • Icoon vermogensbeheer

  Vermogensbeheer

  Als bestuur van een pensioenfonds, wilt u samenwerken met een vermogensbeheerder, die u helpt om verantwoorde beslissingen te nemen. Wij zijn daarvoor de aangewezen partij.

  Meer informatie
 • Icoon pensioenbeheer

  Pensioenbeheer

  Wij beheren de pensioenen voor miljoenen deelnemers in Nederland. In de pensioenwereld, waarin uw regeling aan steeds meer eisen moet voldoen, kunt u er bij ons op rekenen dat uw pensioenadministratie altijd op orde is.

  Meer informatie
 • Icoon onze klanten

  Onze klanten

  Het klantbelang staat voor ons voorop. Met veel enthousiasme bedienen wij zowel bedrijfstakpensioenfondsen als beroeps- en ondernemings-pensioenfondsen

  Meer informatie

Het geheim van de coöperatie

​Een coöperatie iets uit het verleden? Niets is minder waar: de afgelopen jaren is de organisatievorm juist in opkomst, blijkt uit het onlangs verschenen boek Publiek geheim; ...

Blog Frido Kraanen Lees verder

Agenda