Actueel

 • Jaarverslag verantwoord beleggen

  In het jaarverslag verantwoord beleggen 2014 tonen we wat PGGM doet op het gebied van verantwoord beleggen en welke resultaten we bereiken binnen verschillende maatschappelijke aandachtsgebieden.

  Lees verder
 • PGGM valt in de prijzen

  PGGM heeft tijdens de Benelux Pension Fund Round Table, georganiseerd door vakblad Institutional Investor, drie awards gewonnen: ‘Best use of Infra’, ‘Best use of Real Estate’ en ‘Rising star’.

  Lees verder
 • PGGM Nieuwsbrief

  PGGM-experts publiceren regelmatig artikelen over actuele ontwikkelingen in de pensioen- sector. Zowel op deze website als in de media. Wij kunnen u maandelijks hiervan op de hoogte houden in een gratis digitale nieuwsbrief.

  Meld u aan

De diensten die we aanbieden en de klanten die we bedienen

 • icon 1

  Bestuursadvisering

  Het besturen van een pensioenfonds is een vak met grote verantwoordelijkheden. In tijden van crisis, maar ook wanneer het goed gaat. Wij beschikken over de kennis, competenties en de ervaring om u hierbij te ondersteunen en adviseren.

  Meer informatie
 • Vermogensbeheer image

  Vermogensbeheer

  Als bestuur van een pensioenfonds, wilt u samenwerken met een vermogensbeheerder, die u helpt om verantwoorde beslissingen te nemen. Wij zijn daarvoor de aangewezen partij.

  Meer informatie
 • Pensioenbeheer

  Wij beheren de pensioenen voor miljoenen deelnemers in Nederland. In de pensioenwereld, waarin uw regeling aan steeds meer eisen moet voldoen, kunt u er bij ons op rekenen dat uw pensioenadministratie altijd op orde is.

  Meer informatie
 • Beroepspensioenen service 3

  Onze klanten

  Het klantbelang staat voor ons voorop. Met veel enthousiasme bedienen wij zowel bedrijfstakpensioenfondsen als beroeps- en ondernemings-pensioenfondsen

  Meer informatie

Combineer langetermijnvisie met zekerheid op korte termijn

Pensioenfondsen richten zich te vaak - noodgedwongen - op de korte termijn terwijl ze zich met hun beleggingsvisie hebben gecommitteerd ...

In de media Jaap van Dam Lees verder