Actueel

 • Dennis Wiersma Best Young Leader in Sustainability

  Een kleine 100 jonge talenten van diverse organisaties gingen met elkaar de strijd aan voor de titel 'Best Young Leader in Sustainability 2015'.

  Lees verder
 • PGGM'ers helpen bij opvang vluchtelingen in Zeist

  Op verzoek van de gemeente Zeist helpt een tiental PGGM-medewerkers vrijwillig bij de opvang van een groep vluchtelingen. Op 22 september kwam de groep aan in sporthal Dijnselburg.

  Lees verder
 • PGGM Nieuwsbrief

  PGGM-experts publiceren regelmatig artikelen over actuele ontwikkelingen in de pensioen- sector. Zowel op deze website als in de media. Wij kunnen u maandelijks hiervan op de hoogte houden in een gratis digitale nieuwsbrief.

  Meld u aan

De diensten die we aanbieden en de klanten die we bedienen

 • Icoon bestuursadvisering

  Bestuursadvisering

  Het besturen van een pensioenfonds is een vak met grote verantwoordelijkheden. In tijden van crisis, maar ook wanneer het goed gaat. Wij beschikken over de kennis, competenties en de ervaring om u hierbij te ondersteunen en adviseren.

  Meer informatie
 • Icoon vermogensbeheer

  Vermogensbeheer

  Als bestuur van een pensioenfonds, wilt u samenwerken met een vermogensbeheerder, die u helpt om verantwoorde beslissingen te nemen. Wij zijn daarvoor de aangewezen partij.

  Meer informatie
 • Icoon pensioenbeheer

  Pensioenbeheer

  Wij beheren de pensioenen voor miljoenen deelnemers in Nederland. In de pensioenwereld, waarin uw regeling aan steeds meer eisen moet voldoen, kunt u er bij ons op rekenen dat uw pensioenadministratie altijd op orde is.

  Meer informatie
 • Icoon onze klanten

  Onze klanten

  Het klantbelang staat voor ons voorop. Met veel enthousiasme bedienen wij zowel bedrijfstakpensioenfondsen als beroeps- en ondernemings-pensioenfondsen

  Meer informatie

Het geheim van de coöperatie

​Een coöperatie iets uit het verleden? Niets is minder waar: de afgelopen jaren is de organisatievorm juist in opkomst, blijkt uit het onlangs verschenen boek Publiek geheim; ...

Blog Frido Kraanen Lees verder