• 07 jun 2018
  • Blog
  • PGGM
  • Pensioen
Gettyimages 1098410490

Jan Tamerus wint Gouden Pensioen Pro Award

​Op 6 juni vond het Pensioen Pro Jaarcongres & Awards plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Jan Tamerus, Master Actuariaat & ALM PGGM, is winnaar geworden in de categorie ‘uitzonderlijke bijdrage aan de sector’.
20180608 Jan Tamerus Award

Op basis van nominaties uit de sector heeft een vakjury de winnaars gekozen. De vakjury bestond uit Loek Sibbing, Stefan Lundbergh, Loranne van Lieshout, Martijn Euverman en Hedwig Peters. De jury noemt Jan Tamerus een spil in de pensioendiscussie, die zich jarenlang op allerlei manieren heeft ingezet voor de sector.

Woorden van de jury
"Hij heeft een heldere visie, die hij ook duidelijk uitdraagt. Tegelijkertijd staat hij altijd open voor het gesprek met mensen die er een andere mening op nahouden."

Bij PGGM is Jan Tamerus Master Actuariaat & ALM, gespecialiseerd in de financiële houdbaarheid van het pensioencontract. Hij adviseert het Pensioenfonds Zorg en Welzijn over de financiële opzet en de beleggingsstrategie van het fonds en over de financiële houdbaarheid van het pensioencontract. In 2012 was hij actuaris van het jaar.

Artikel delen of printen

klik op het icoon