Al uw medewerkers vitaal en in balans

Samen met PGGM&CO, de ledenorganisatie van PGGM!

​Voor u als werkgever zijn vitale medewerkers essentieel. Want medewerkers die hun leven op orde hebben, leveren een belangrijke bijdrage aan uw organisatie. Hoe staan uw medewerkers in het leven? Zijn ze vitaal en zitten ze goed in hun vel?

Alle recente veranderingen in zorg en welzijn vormen een bedreiging voor de vitaliteit van uw medewerkers. Net als ingrijpende levensgebeurtenissen als mantelzorg, ontslag of een echtscheiding. Een medewerker uit balans verzuimt vaker, ontwikkelt zich onvoldoende en kan langdurig uitvallen. En dat raakt ons allemaal.

PGGM&CO doet graag iets extra's

Van oudsher helpt PGGM mensen in de sector zorg en welzijn bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Die toekomst gaat niet alleen over een inkomen voor later, maar ook over prettig wonen, goede zorg en plezierig werk. Kortom: over een leven in balans. Daarom heeft PGGM de ledenorganisatie PGGM&CO opgericht voor iedereen in zorg en welzijn. Want als coöperatie doen we graag iets extra’s terug samen met u als werkgever.

Met nu al zo’n 700.000 leden bieden we iedereen in zorg en welzijn praktische oplossingen, zodat zij financieel en persoonlijk sterker staan. Vandaag én morgen.

Waarbij kunnen wij u als werkgever ondersteunen?

Wat speelt er bij u op de werkvloer, in uw regio en binnen de sector? Waar heeft u behoefte aan? Daarover gaat PGGM&CO graag met u in gesprek. Door samen op te trekken, kunnen we nieuwe producten en diensten ontwikkelen die echt aansluiten bij uw medewerkers. En bij belangrijke maatschappelijke thema’s die u als werkgever raken.

Zo zorgen we er samen voor dat uw medewerkers beter in balans blijven. Zonder verplichtingen en zonder dat het u veel tijd kost.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat houdt het lidmaatschap precies in?

Het lidmaatschap is gratis en kent geen verplichtingen. Wij merken vaak dat mensen denken dat ze al automatisch lid zijn. Maar dat is niet zo. Lid worden van PGGM&CO bepaalt uw medewerker zelf (net als het opzeggen van het lidmaatschap).

Voordelen van het lidmaatschap van PGGM&CO
Het lidmaatschap is echt de moeite waard. Uw medewerkers kunnen bij PGGM&CO geheel vrijblijvend terecht voor:  

 1. Ledenvoordeel
  - Collectieve korting op uitgaven zoals energie, telefonie, hypotheek en verzekeringen
  - Inspirerende cursussen, boeken en trainingen met extra voordeel
 2. Informatie over werk & privé, geld, zorg en wonen
  Handige tips, tools, checklists en infowijzers over thema’s als financiële zekerheid en werkzekerheid en over belastingaangifte, toeslagen, mantelzorg, ontslag, wonen, nieuwe baan, etc.
 3. Community's
  Uw medewerkers kunnen deelnemen aan steeds meer nieuwe communities (online gemeenschappen) over thema's als mantelzorg en vitaliteit. Daar zoeken ze zelf naar oplossingen voor hun problemen. Zo ontstaan nieuwe denkbeelden die we zelf niet hadden gevonden.
 4. Extra's
  - Ideeën en ervaringen delen met collega’s uit de sector
  - Ledenblad en nieuwsbrief vol relevante tips en artikelen
  - Exclusieve ledenevents over actuele thema’s als ontslag

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar PGGM&CO? 

Uw medewerkers kunnen gratis, zonder verplichtingen, lid worden van PGGM&CO. Wilt u als werkgever meer weten over PGGM&CO en de voordelen voor uw medewerkers? Neem gerust contact op of meld u aan voor de nieuwsbrief.
Geef een reactie