• 15 sep 2016
  • Persbericht
  • PGGM
  • Vermogensbeheer

Frank Roeters van Lennep CIO Private Markets PGGM Vermogensbeheer

​Frank Roeters van Lennep (57) Chief Investment Officer Private Markets (CIO) bij de unit Vermogensbeheer. Hij volgt Ruulke Bagijn op die in mei vertrok naar AXA Investment Management.

Frank van Lennep werkt sinds 2014 bij PGGM als hoofd Infrastructuur beleggingen. In deze periode heeft zijn afdeling een verdere groei doorgemaakt naar 25 fte en EUR 7,5 mrd AuM. Voordat Frank naar PGGM kwam was hij vanaf 2000 partner bij KPMG Corporate Finance, verantwoordelijk voor debt advisory en infrastructuur activiteiten.

Frank studeerde algemene economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en begon zijn loopbaan bij De Nederlandsche Bank in de toezichtsector. Vervolgens haalde hij een MBA bij INSEAD in Fontainebleau (Frankrijk) en trad in dienst bij De Nationale Investeringsbank waar hij onder meer de hypotheekactiviteiten mede opzette . Hij was daarna een aantal jaar hoofd Structured Finance bij ABP Beleggingen.

Frank zal in de komende periode, totdat een opvolger is gevonden, de rol van hoofd Infrastructuur blijven vervullen.

Over PGGM
De coöperatie PGGM biedt institutionele klanten: vermogensbeheer, pensioenbeheer en bestuursadvisering. Op 30 juni 2016 beheerde PGGM voor diverse pensioenfondsen een vermogen van EUR 200,2 miljard. Als coöperatie helpt PGGM haar ongeveer 700.000 leden bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Daarnaast ontwikkelt PGGM – zelf of met strategische partners – innovatieve toekomstvoorzieningen door pensioen, zorg, wonen en werken met elkaar te verbinden. Meer informatie is te vinden via www.pggm.nl.

Artikel delen of printen

klik op het icoon