Wat doen we

Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen

Wij vinden een goede pensioenuitvoering enorm belangrijk, en daarom bieden wij onze klanten (en hun deelnemers) goede bestuursadvisering, betrouwbaar en effectief pensioenbeheer en verantwoord vermogensbeheer. Op deze pagina's leest u hier meer over, en ontdekt u waarom PGGM ook voor uw pensioenfonds de beste keuze is.​​​

Bent u benieuwd naar welke pensioenfondsen al klant bij ons zijn, wat wij voor hen doen en hoe zij onze dienstverlening beoordelen? Kijk dan op de pagina Onze klanten voor een overzicht van onze bestaande klanten.


 • Icoon bestuursadvisering

  Bestuursadvisering

  Wij adviseren pensioenfondsen over pensioen en de financiering daarvan. Onze adviseurs beschikken over de kennis en competenties om uw bestuur over de volle breedte te adviseren.

  Lees verder
 • Icoon pensioenbeheer

  Pensioenbeheer

  Wij beheren de pensioenen van ruim 2,9 miljoen deelnemers van verschillende pensioenfondsen. Dat doen wij ook graag voor uw deelnemers en werkgevers.

  Lees verder
 • Icoon vermogensbeheer

  Vermogensbeheer

  Wij zijn de coöperatieve pensioenbelegger van Nederland. We ondersteunen pensioenfondsen vanuit twee elkaar aanvullende diensten: Fiduciair Management en Asset Management.

  Lees verder
 • Icoon onze klanten

  Onze klanten

  Het klantbelang staat voor ons voorop. Met veel enthousiasme bedienen wij zowel bedrijfstakpensioenfondsen als beroeps- en ondernemings-pensioenfondsen.

  Lees verder

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag? Neem dan contact op met de accountmanager van de afdeling Institutional Relations. Bent u pensioendeelnemer en heeft u een vraag, neem dan contact op met uw pensioenfonds.