Logo Pensioenfonds voor Huisartsen

Stichting Pensioenfonds voor Huisartsen

​PGGM verzorgt sinds 2013 een deel van de pensioenuitvoering voor de Stichting Pensioenfonds voor Huisartsen (SPH): bestuursadvisering, pensioenbeheer en asset management. SPH is een verplichtgesteld beroepspensioenfonds van, voor en door huisartsen. De pensioenregeling van het pensioenfonds is volledig afgestemd op de wensen van de beroepsgroep.

Bij SPH zijn circa 19.000 huisartsen aangesloten. Het belegd vermogen van het pensioenfonds bedraagt ruim 10 miljard euro.​​​​​

Artikelen

  1. GeoPhy en PGGM: naar totale CO2-transparantie vastgoed

   ​Data analyse platform GeoPhy en pensioenbelegger PGGM gaan een exclusieve samenwerking aan om de wereldwijde vastgoedportefeuilles die PGGM voor haar klanten beheert in kaart te brengen op kwaliteit en CO2 footprint. Met door GeoPhy ontwikkelde technologie en met gebruikmaking van ‘big data’ zal voor het eerst volledige transparantie worden bereikt over de CO2-belasting van wereldwijde vastgoedbeleggingen.

   Datum
  2. SPH eerste klant nieuwe dienstverlening PGGM

   Stichting Pensioenfonds voor Huisartsen (SPH) wordt klant van PGGM met vernieuwde, op maat gesneden dienstverlening. ​

   Datum

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag? Neem dan contact op met de accountmanager van de afdeling Institutional Relations. Bent u pensioendeelnemer en heeft u een vraag, neem dan contact op met uw pensioenfonds.