Thema's

Lees alle artikelen over relevante thema’s in en om de pensioensector

Hoe ziet de toekomst van ons pensioenstelsel eruit? Hoe kunnen we vanuit de pensioensector bijdragen aan een gezond financieel stelsel? Hoe behalen we zowel financieel als maatschappelijk rendement? En hoe helpen we daadwerkelijk bij het realiseren van een waardevolle toekomst?

Over deze thema’s komen onze mensen regelmatig in de media aan het woord, of zij publiceren zelf blogs over hoe we antwoord proberen te vinden op deze vragen. De resultaten die we boeken, de lessen die we leren en de nieuwe inzichten die we opdoen delen we graag met u.

​​​

Op de onderstaande themapagina’s hebben we relevante artikelen over hetzelfde onderwerp verzameld. Zo bent u in één keer op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen een bepaald thema.

Kies hieronder uw thema en lees de artikelen. Uw reacties zijn uiteraard van harte welkom!


​Pensioen

Voor onze klanten, hun deelnemers en onze leden is een goed en betrouwbaar collectief pensioen een eerste voorwaarde. Dat moet in orde zijn. Hieraan werken dus nagenoeg al onze mensen. Zij houden zich bezig met het pensioen van vandaag én het pensioen van de toekomst. Daarbij staan altijd de behoeften van onze klanten centraal.

Lees verder

​Vermogensbeheer

Onze vermogensbeheerders en beleggingsexperts kennen de financiële markten op hun duimpje. Voor onze klanten (diverse pensioenfondsen) beheren zij op dit moment 205,8 miljard euro aan pensioenvermogen. Bent u benieuwd naar de bijzonderheden van specifieke financiële producten of de effecten van macro-economische ontwikkelingen? Of wilt u weten hoe PGGM tegen deze ontwikkelingen aankijkt? Onze experts delen graag hun kennis en inzichten.

Lees verder

​Waardevolle toekomst

​PGGM’ers zetten hun kennis en vakmanschap in om mensen te helpen bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Dat doen we allereerst door te werken aan een goed pensioen met excellente pensioenuitvoering. En dat doen we door oog te hebben voor een duurzame samenleving, bijdragen te leveren aan maatschappelijke vraagstukken en met onze leden op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen.

Lees verder

Heeft u een vraag?

​Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze afdeling Corporate Communicatie via het e-mailadres woordvoering@pggm.nl, of kijk op de pagina Pers​.