Video's

Bekijk onze video's

​Regelmatig publiceren wij video’s over evenementen of onderwerpen die ons aan het hart gaan. Hieronder vindt u een overzicht van deze video’s.​​​

​Kijk voor meer video's op ons YouTube-kanaal.

 
 • PGGM Infrastructure Fund is an open-end fund that invests in infrastructure

  It aims to realize attractive long-term returns through a diversified portfolio of infrastructure investments in terms of geography and sectors.

 • PGGM voor een waardevolle toekomst

  Een goed pensioen heeft meer om het lijf dan financiën die op orde zijn. Vanuit PGGM willen we niet alleen een steentje bijdragen, we willen er echt aan trekken om dit te helpen realiseren.

 • PGGM & Visie op Pensioen

  Maak kennis met de PGGM-visie op Pensioen.

 • PGGM & Duurzaamheid

  Duurzaamheid is voor PGGM niet alleen ''groen denken''. Het is respect voor mens en omgeving, bijdragen aan de kwaliteit van het leven en verantwoord ondernemen.

 • Starter op arbeidsmarkt staat onvoldoende stil bij eigen pensioen

  Meer dan de helft (51%) van de jongeren op de arbeidsmarkt denkt niet na over het eigen pensioen, blijkt uit onderzoek naar financieel bewustzijn onder starters op de arbeidsmarkt. Jonge werknemers in de pensioensector lanceren daarom de campagne Pensioen Aan, om samen met werkgevers het pensioenbewustzijn onder starters te vergroten. Het initiatief wordt ondersteund door pensioenuitvoerders APG, PGGM, MN en Syntrus Achmea.

 • PGGM Pensioendialoog - Circulaire Economie

  Pensioenfondsbestuurders, DSM-ceo Feike Sijbesma en Herman Wijffels gaan bij PGGM in Zeist de dialoog aan over de transitie naar een circulaire economie. Kan de pensioensector hieraan bijdragen?

 • PGGM Pensioendialoog - Feike Sijbesma over de Circulaire Economie

  DSM-ceo Feike Sijbesma legt tijdens de PGGM Pensioendialoog pensioenfondsbestuurders de vraag voor of zij voor zichzelf een rol zien in de transitie naar een circulaire economie.

 • PGGM Pensioendialoog - Herman Wijffels over de Circulaire Economie

  Herman Wijffels bespreekt tijdens de PGGM Pensioendialoog het belang van een transitie van een lineaire economie naar een circulaire economie.

 • PGGM Pensioendialoog - Tom Zweers over netwerkorganisaties en maatschappelijke trends rond draagvlak

  Tom Zweers, senior marketingonderzoeker PGGM, vertelt tijdens de PGGM Pensioendialoog over maatschappelijke ontwikkelingen die invloed hebben op draagvlak. Volgens Zweers is de tijd rijp voor netwerkorganisaties.

 • PGGM Pensioendialoog - Sander Boelens over wat groepsgedrag doet met draagvlak

  Sander Boelens, onafhankelijk socioloog, vertelt tijdens de PGGM Pensioendialoog aan de hand van verschillende wetenschappelijke onderzoeken over wat groepsgedrag doet met draagvlak.

 • Beste 'Pension Fund Risk Manager' PGGM luidt de gong

  Met een gongslag viert Eloy Lindeijer, Chief Investment Management van PGGM, de titel Pension Fund Risk Manager 2013. De prijs wordt jaarlijks toegekend door het vakblad Risk Magazine.

 • PGGM & Generatietop 2013

  PGGM & Generatietop 2013

Heeft u een vraag?

​Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze afdeling Corporate Communicatie via het e-mailadres woordvoering@pggm.nl, of kijk op de pagina Pers​.