Waardevolle toekomst

​PGGM’ers zetten hun kennis en vakmanschap in om mensen te helpen bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Dat doen we allereerst door te werken aan een goed pensioen met excellente pensioenuitvoering. En dat doen we door oog te hebben voor een duurzame samenleving, bijdragen te leveren aan maatschappelijke vraagstukken en met onze leden op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen. Met onze klanten en (maatschappelijke) partners streven we zo naar een toekomstbestendige invulling van de oudedagsvoorziening: voor een waardevolle toekomst.

Artikelen

  1. Alleen met vitale werknemers wordt 'zorg-implosie' voorkomen

   ​De zorgsector produceert alarmerende arbeidsmarktcijfers het aantal vacatures neemt zo snel toe dat wachtlijsten onvermijdelijk zijn. Daarmee komt de beschikbaarheid van zorg op het spel te staan.

   Datum
  2. Vitaal met Pensioen: mogelijke denkrichtingen

   ​De druk op oudere werknemers in de sector zorg en welzijn loopt op. Hoe houden we deze mensen vitaal, zodat ze blijven functioneren op hun werk en gezond met pensioen kunnen? Laatste deel van het drieluik.

   Datum
  3. Vitaal met pensioen: (deels) eerder stoppen met werken

   ​De druk op oudere werknemers in de sector zorg en welzijn loopt op. Hoe houden we deze mensen vitaal, zodat ze blijven functioneren op hun werk en gezond met pensioen kunnen? Deel 2 in een drieluik.

   Datum
  4. Vitaal met Pensioen: Stijgende (maatschappelijke) kosten

   De druk op oudere werknemers in de sector zorg en welzijn loopt op. Hoe houden we deze mensen vitaal, zodat ze blijven functioneren op hun werk en gezond met pensioen kunnen? Deel 1 in een drieluik.

   Datum
  5. PGGM: Innoveren kunnen we niet alleen

   ​Met partnerships krijgt PGGM toegang tot een kennisecosysteem waar de nieuwste technologische innovaties worden ontwikkeld.

   Datum
  6. PGGM helpt een cirkel te sluiten

   ​PGGM’s oude telefoons worden ingeleverd bij Closing The Loop hier wordt een kringloop gesloten.

   Datum
  1. PGGM tekent green deal Duurzaamheid in de zorg

   ​Op 10 oktober, de dag van de duurzaamheid, tekende Minister Bruno Bruins (medische zorg) de Green Deal ‘Duurzame zorg voor een gezonde toekomst’. PGGM heeft meegetekend en daarmee zich gecommitteerd om de sector bij te staan in haar belangrijke duurzaamheidsambities, die planeet, mensen en economie helpen.

   Datum
  2. PFZW-deelnemer krijgt totaalinzicht in eigen financiën

   ​De ‘Toekomst Verkenner’ maakt financiële afweging over pensionering gemakkelijkerDeelnemers van Pensioenfonds Zorg en Welzijn krijgen toegang tot een nieuwe gratis tool de Toekomst Verkenner. Hiermee kunnen ze eenvoudig, snel en veilig zien wat vervroegde pensionering of minder werken betekent voor hun financiële situatie.

   Datum

Heeft u een vraag?

​Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze afdeling Corporate Communicatie via het e-mailadres woordvoering@pggm.nl, of kijk op de pagina Pers​.