PGGM Business Course

Elk jaar organiseert PGGM een twee daagse business course voor de toekomstige leiders in de pensioenwereld van PGGM, zowel op het gebied van vermogensbeheer en pensioenbeheer. Tijdens deze twee dagen ontdek je alles over de prikkelende omgeving waarin wij ons bevinden.

​ Je krijgt de kans jezelf te bewijzen aan de hand van enkele actuele en uitdagende cases waarbij je wordt ondersteund door professionals van PGGM. Kortom de perfecte manier om erachter te komen of PGGM bij jou past en voor ons de ideale manier om jou beter te leren kennen! 


​What’s in it for you?

PGGM is op altijd zoek naar toptalenten voor het PGGM traineeship of een junior vacature. Studenten die een positieve indruk achterlaten tijdens onze business course kunnen worden benaderd voor een functie bij PGGM!

PGGM biedt een tweejarig traineeship waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Het traineeship heeft drie smaken; quant, investment en corporate. Daarnaast bieden wij uitdagende junior functies en stages om een kick-start aan je carrière te geven.

Jouw kans!

Wil jij een bijdrage leveren aan het realiseren van een waardevolle toekomst? Ben jij nieuwsgierig naar de dynamiek in het pensioenlandschap? En wil jij dit doen bij een van de grootste vermogensbeheerders en pensioenuitvoeringsorganisaties ter wereld? Schrijf je dan snel in voor de PGGM Business Course. De inschrijving voor de PGGM Business Course 2019 is helaas al verstreken. PGGM organiseert weer een nieuwe business course in maart 2020.

Heb je vragen?

Na een Master International Marketing and Management aan Copenhagen Business School & Columbia University ben ik in maart 2017 gestart als Corporate Trainee bij PGGM. Tijdens dit tweejarige traineeship heb ik o.a. rotaties gedaan bij Marketing & Communicatie, Advies Vermogensbeheer en Institutional Business. Maar bovenal heb ik mij continu bezig gehouden met de werving, selectie en begeleiding van jonge talenten. Dit laatste bleek voor mij de juiste plek te zijn en daarom ben ik ook na mijn traineeship gestart als Campus Recruiter en Trainee Begeleider.

Dus bij vragen over het traineeship, stages, werkstudent- of junior posities neem dan gerust contact op. Ik vind het altijd leuk om het gesprek aan te gaan en te kijken waar binnen PGGM jij het beste zou passen!