PGGM Investments Experience

Te weten komen hoe het is om te werken voor één van de grootste en meest duurzame vermogensbeheerders ter wereld en dat allemaal op één dag? Dan is dit jouw kans: voor financiële toptalenten organiseren wij jaarlijks een Investments Experience waar jij in één dag kennis maakt met de uitdagende wereld van PGGM Investments – Private Markets.  ​Samen met andere ambitieuze toptalenten – misschien wel jouw toekomstige collega’s bij PGGM - dagen wij jou inhoudelijk uit om tot creatieve oplossingen te komen voor investmentcases waar we in de praktijk aan werken.

Op 19 september 2019 vindt de eerstvolgende editie plaats: de PGGM Investments Experience - Young professional edition. Aanmelden kan t/m 9 september 2019 via de volgende link

De experience vindt plaats in ons kantoor in Zeist. Om 16:00 uur gaan de deuren open en we eindigen het programma rond 20:00 uur.De verantwoordelijkheid over 215 miljard euro. Draag jij die met ons mee?

We hebben een gevarieerd programma samengesteld waar jij met andere young professionals aan deelneemt. Je maakt op informele wijze kennis met de investmentmanagers van alle investmentteams binnen private markets en ons responsible investments team. Ze vertellen je graag meer over hun werk. PGGM private markets is internationaal toonaangevend en behoort tot de grootste beleggers wereldwijd in private equity, infrastructuur, real estate, credit risk sharing en insurance linked investments. Het hele programma is interactief, en laat jou in de huid kruipen van een investmentmanager bij PGGM. 

Misschien opent de PGGM Investments Experience jouw ogen en zie jij na afloop een vervolg of start van je carrière bij PGGM wel zitten. Kortom, de perfecte manier om erachter te komen of PGGM bij jou past en voor ons de ideale manier om jou beter te leren kennen.

Kom dan naar de experience!

Heb je affiniteit met beleggen? Tot twee jaar werkervaring in de financiële sector (bijvoorbeeld op het gebied van M&A, investment banking or Transaction Advisory Services)? Of in de afrondende fase van jouw WO finance master? Wil jij ontdekken of jij hebt wat er nodig is succesvol te zijn bij een van de grootste vermogensbeheerders ter wereld? En wil je dit doen in een stimulerende omgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat? Kom dan naar onze experience!


 

 

Investment Managers aan het woord

  • Ewout Schoemakers Junior investment manager, team Listed Reale Estate Lees verder

    Ewout Schoemakers
  • Dolores de Rooij Associate Investment Manager, team Infrastructure Lees verder

    Dolores de Rooij
  • Sebastiaan Blom Junior Investment Manager, team Private Real Estate Lees verder

    Sebastiaan Blom

Na een Master Human Resource Studies aan Tilburg University, ben ik kortgeleden als Campus Recruiter gestart bij PGGM. Als Campus Recruiter hou ik mij bezig met de werving en selectie van jonge en enthousiaste talenten. Wil jij meer over de traineeships, afstudeer- of meewerkstages, werkstudent- of junior posities weten, neem dan gerust contact met mij op!