Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard bieden we je een prima salaris, maar er zijn veel meer goede redenen om bij ons te komen werken. Wij bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met veel keuzevrijheden. Deze arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in onze eigen cao. Daarin staan alle regelingen en faciliteiten die je krijgt of die je kunt gebruiken.

Download de PGGM cao (pdf)

Een eerlijke beloning voor een meetbare prestatie

Ben je geïnteresseerd in je inkomsten en hoe die vastgesteld worden? Ook dat staat in onze cao. Wij zijn van mening dat ons beloningssysteem zorgt voor de motivatie en het werkplezier van onze medewerkers. Hierdoor dragen onze medewerkers gemotiveerd bij aan het succes van onze organisatie. Daarom voeren we een duidelijk beleid: een eerlijke beloning voor een meetbare prestatie.

Belangrijkste afspraken

Verder bieden onze arbeidsvoorwaarden veel keuzevrijheid. Dat geeft je de mogelijkheid om je werk goed af te stemmen op je persoonlijke wensen en (leef)situatie. De belangrijkste afspraken uit onze cao hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

Inkomsten

Naast je salaris ontvang je een jaarlijkse vakantietoeslag van 8 procent en een eindejaarsuitkering van 7,5 procent.

Pensioen

Uiteraard hebben wij een uitstekende pensioenvoorziening: we betalen 72 procent van jouw premie.

Ziektekosten

Wij hebben een collectieve ziektekostenverzekering. Daarnaast betalen we 60 procent van de premie van het aanvullend pakket van je keuze.

Overige verzekeringen

Wij bieden auto-, reis-, opstal- en inboedelverzekeringen van Centraal Beheer met premiekorting.

Cafetariaplan

Ons cafetariaplan biedt je fiscaal voordeel doordat je onder andere een fiets of OV-kaart van je bruto-inkomsten kunt betalen.

Werkduur

Een werkweek is 36 uur. Meer of minder uren werken in overleg is mogelijk.

Werktijden

Wij hebben flexibele werktijden, vast in te stellen in overleg met je manager.

Verlof

Bij een fulltime baan krijg je 144 uur verlof per vakantiejaar. Daarnaast bieden wij je een persoonlijk budget van 70 uur, naar eigen inzicht te besteden aan verlofdagen of voor de aanschaf van bijvoorbeeld een fiets of OV-kaart.

Gemaksdiensten

En tot slot kun je bij ons gebruik maken van ‘gemaksdiensten’ zoals onder andere stomerijservice, kledingreparatie en een bloemenservice.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over een vacature of over werken bij PGGM? Neem dan contact op met onze afdeling Recruitment of een van onze Corporate Recruiters.

Bekijk de snelste route op de pagina Routebeschrijving.