Werken bij PGGM

Lees meer over werken bij PGGM en bekijk onze vacatures

Wil jij werken bij dé coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie van Nederland? Op deze pagina's vind je meer informatie over werken bij PGGM: over de vakgebieden, onze arbeidsvoorwaarden, de sollicitatieprocedure en onze opleidingsmogelijkheden. En natuurlijk vind je hier onze vacatures! Studeer je nog of ben je onlangs afgestudeerd, en ben je op zoek naar informatie over een traineeship of stage? Dan ben je hier ook op de juiste plaats.

Diversiteit bij PGGM

Binnen PGGM geloven we in de kracht van diversiteit, binnen MT, teams en vakgroepen, we zijn hier actief mee bezig. Voor ons betekent Diversiteit, dat we streven naar een diverse samenstellingen binnen teams, hierbij kun je denken aan geslacht, culturele achtergrond, leeftijd, seksuele geaardheid, maar ook kijken we naar verschil in opleiding en carrière. Daarnaast hebben we een inclusieve bedrijfscultuur gecreëerd, voor PGGM is het belangrijk dat iedereen zich hier thuis voelt en gerespecteerd wordt.

Lees meer over diversiteit bij PGGM >

Make It Possible!

Via het programma Make It Possible (MIP) bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan tijdelijke baan of opdracht aan, ook wel participatiebaan genoemd. Door het aanbieden van participatiebanen willen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen om weer in het arbeidsproces te komen met als doel aan het einde van hun contract weer of meer arbeidsfit te zijn om verdere vervolgstappen in hun carrière te zetten.  

Lees meer over het Make It Possible programma >


Collega's over PGGM

​Wil je meer verhalen lezen? Ga dan naar onze pagina Collega's over PGGM>

 

Over werken bij PGGM

 • Sollicitatieprocedure

  Ben jij degene die wij zoeken? En bieden wij wat jij zoekt? Dan hebben wij een hele praktische sollicitatieprocedure om te kijken of er een match is.

  Lees verder
 • Arbeidsvoorwaarden

  Uiteraard bieden we je een prima salaris, maar er zijn veel meer goede redenen om bij ons te komen werken. Wij bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met veel keuzevrijheden.

  Lees verder
 • Ontwikkelingsmogelijkheden

  Jezelf blijven ontwikkelen. Beter worden in je vak. Kennis verdiepen of verbreden. Wij ondersteunen je daarbij tijdens je loopbaan bij PGGM.

  Lees verder
 • Veelgestelde vragen

  Heb je een vraag over een vacature, onze arbeidsvoorwaarden of het sollicitatieproces? Hier vind je het antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

  Lees verder

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over een vacature of over werken bij PGGM? Neem dan contact op met onze afdeling Recruitment of een van onze Corporate Recruiters.

Bekijk de snelste route op de pagina Routebeschrijving.