Make It Possible

Bij PGGM zijn we dagelijks bezig met het realiseren van een waardevolle toekomst. Wij doen dit niet alleen voor onze klanten, de deelnemers van onze klanten en onze leden, maar ook voor andere groepen in de maatschappij. Via het programma Make It Possible (MIP) helpen wij bijvoorbeeld mensen met een fysieke beperking bij het verkleinen van hun afstand tot de arbeidsmarkt.

Dat doen we door deze mensen werkervaringsplaatsen aan te bieden, om ze op die manier in de toekomst makkelijker aan het werk te krijgen. De werkervaringsplaatsen in het Make It Possible-programma worden aangeboden in de vorm van een tijdelijk contact van meestal een jaar. De kandidaat wordt in deze periode door ons begeleid.

Voor wie is het Make It Possible-programma?

Wij stellen per jaar minimaal zestien werkervaringsplaatsen beschikbaar. Deze plaatsen zijn bedoeld voor arbeidsgehandicapten met een fysieke beperking en een minimaal opleidingsniveau van MBO-4. De mogelijkheden zijn uiteenlopend.

Het opdoen van werkervaring staat centraal tijdens het Make It Possible-programma. Het doel van het programma is om binnen PGGM passend werk te bieden, waardoor de kandidaat zich optimaal ontwikkelt en zijn of haar afstand tot de arbeidsmarkt verkleint. Daarnaast willen wij de kandidaat een goede begeleiding geven bij de uitstroom in een baan binnen of buiten onze organisatie.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over een vacature of over werken bij PGGM? Neem dan contact op met onze afdeling Recruitment of een van onze Corporate Recruiters.

Bekijk de snelste route op de pagina Routebeschrijving.