Make It Possible

Bij PGGM werken we iedere dag aan een waardevolle toekomst. Niet alleen door het regelen van een goed pensioen voor de deelnemers van onze pensioenfondsen, maar ook door bij te dragen aan de maatschappij. Een mooie toekomst begint nu.

In het 'Make It Possible'-programma koppelen wij gekwalificeerde en gemotiveerde kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt aan betaalde vacatures en opdrachten binnen PGGM, ook wel participatiebaan genoemd.

Voor wie is het Make It Possible-programma bedoeld?

Mensen die al gewerkt hebben, waarvan de loopbaan tijdelijk onderbroken is of die niet meer terug kunnen keren in hun oude functie en nu weer klaar zijn om aan de slag te gaan. Het MIP Programma is er voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn mensen met een door een arts vastgestelde arbeidsbeperking die aanpassingen voor het werk nodig hebben of bijvoorbeeld minder belastbaar zijn.

De banen die wij aanbieden zijn voor minimaal 7 maanden, waarbij je in dienst treedt bij PGGM. Wij bieden banen aan op MBO4-, HBO of WO-niveau. We zorgen dat de medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt een opdracht of een functie krijgen waarin hun kwaliteiten goed tot hun recht komen en begeleiden ze tijdens het gehele traject door onder andere een interne coach aan de medewerker te koppelen. Zo zijn ze aan het einde van hun contract meer arbeidsfit om verdere vervolgstappen in hun carrière te zetten.

Wil je meer weten over het Make It Possible-programma?

Bij vragen kun je contact opnemen met Nicole Nijveldt, Projectleider Make it Possible-programma. Zij is te bereiken per mail via nicole.nijveldt@pggm.nl of telefonisch via 06 822 935 73.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over een vacature of over werken bij PGGM? Neem dan contact op met onze afdeling Recruitment of een van onze Corporate Recruiters.

Bekijk de snelste route op de pagina Routebeschrijving.