Ontwikkelingsmogelijkheden

Jezelf blijven ontwikkelen. Beter worden in je vak. Kennis verdiepen of verbreden. Wij ondersteunen je daarbij tijdens je loopbaan bij PGGM. Dat doen we met behulp van verschillende ontwikkelingsmogelijkheden, zoals speciale programma’s en opleidingen.

De ontwikkelingsmogelijkheden die we bieden zijn er voor iedereen, van trainees en starters tot managers en bestuurders, in elke functie en op elk niveau.

Stage en traineeprogramma

Wij hebben regelmatig stageplekken op mbo, hbo en academisch niveau. Tijdens je stage krijg je goede begeleiding en je ontvangt een stagevergoeding.

Heb je je studie (bedrijfs-)economie afgerond of studeer je binnenkort af? Dan bieden wij ook traineeships van twee jaar. Tijdens een traineeship doe je bij meerdere functiegroepen werkervaring op. We stellen een opleidingstraject voor je op en werken hierbij met een persoonlijk ontwikkelplan.

Kijk voor meer informatie op de pagina’s Stages en Traineeships.

PGGM Academy

Twee keer per jaar kijk je met je manager hoe ver je bent in je ontwikkeling. Passen jouw prestaties en ambities nog in de strategische doelstellingen van PGGM? Als het voor je ontwikkeling nodig is ben je van harte welkom in de PGGM Academy. De PGGM Academy is ons eigen opleidingshuis. Vanuit de PGGM Academy worden ontwikkelprogramma’s en opleidingen aangeboden. Ben je nog geen vakspecialist? Dan word je het hier zeker.

Managementprogramma’s

Wij hebben twee bijzondere managementprogramma’s:

Leiderschapsprogramma

Tijdens het leiderschapsprogramma leren leidinggevenden excelleren in hun verantwoordelijkheden, en vaardigheden en leiderschapscompetenties vergroten.

Managementprogramma van Daadkracht

Wij hechten veel waarde aan inspirerend, daadkrachtig en verbonden leiderschap. Het ‘Managementprogramma van Daadkracht’ is ontwikkeld om onze (potentiële) managers op dat niveau te brengen.

 • Sollicitatieprocedure

  Ben jij degene die wij zoeken? En bieden wij wat jij zoekt? Dan hebben wij een hele praktische sollicitatieprocedure om te kijken of er een match is.

  Lees verder
 • Arbeidsvoorwaarden

  Uiteraard bieden we je een prima salaris, maar er zijn veel meer goede redenen om bij ons te komen werken. Wij bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met veel keuzevrijheden.

  Lees verder
 • Ontwikkelingsmogelijkheden

  Jezelf blijven ontwikkelen. Beter worden in je vak. Kennis verdiepen of verbreden. Wij ondersteunen je daarbij tijdens je loopbaan bij PGGM.

  Lees verder
 • Veelgestelde vragen

  Heb je een vraag over een vacature, onze arbeidsvoorwaarden of het sollicitatieproces? Hier vind je het antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

  Lees verder

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over een vacature of over werken bij PGGM? Neem dan contact op met onze afdeling Recruitment.