Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over een vacature, onze arbeidsvoorwaarden of het sollicitatieproces? Hier vind je het antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Ik vind geen sluitingsdatum van de vacature, klopt dat?

Dat klopt: zolang een vacature op onze website staat, kun je erop solliciteren. Soms staan er vergelijkbare functies op onze website. In zo’n geval stemmen we af of je belangstelling hebt voor deze andere vacatures.

Waar kan ik terecht met algemene vragen over PGGM?

Kijk voor algemene contactinformatie op de pagina Contact of stel je vraag aan onze afdeling Recruitment via het telefoonnummer (030) 277 19 86.

Wat houdt de Pre-employment screening (PES) in?

De wet eist van financiële instellingen dat zij toekomstige medewerkers en stagiaires screenen. Daarnaast is integriteit in bedrijfsvoering al langer een van onze vier kernwaarden. Omdat sommige van onze medewerkers toegang hebben tot vertrouwelijke informatie kennen we een screeningsprocedure. Als je solliciteert naar een integriteitsgevoelige functie moet je een officiële Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) inleveren. In de meeste gevallen trekken we ook referenties na.

Krijg ik bij PGGM een goede pensioenvoorziening?

Ja, vanzelfsprekend. Wat wij onze klanten bieden, bieden wij onze werknemers ook. Wij hebben een op maat gesneden pensioenvoorziening. Bovendien sluiten onze andere aanvullende inkomensproducten daar haarfijn op aan.

Is het arbeidsvoorwaardenpakket bij PGGM marktconform?

Ja, uit onderzoek blijkt dat wij marktconform belonen.

Kan ik een deel van mijn verlofdagen sparen voor een sabbatical?

Ja, je hebt de mogelijkheid om dagen te sparen om in de toekomst een periode van twee tot zes maanden vrij te nemen.

Kan ik studeren op kosten van PGGM?

Ja, wij hebben een uitstekende studiekostenregeling. Als je een studie kiest die een toegevoegde waarde heeft voor jouw functie dan betalen we in de meeste gevallen alle studiekosten.

Kan ik minder werken dan 36 uur per week?

Ja, dat kan. Je parttime factor en je arbeidsvoorwaarden worden dan afgeleid van de 100 procent norm van 36 uur per week.

Kan ik gebruik maken van flexibele werktijden?

Ja, dat kan. Wij werken met flexibele werktijden. Je kunt jouw werktijden met je manager bespreken. Ons pand is tussen zeven uur ’s ochtends en zeven uur ’s avonds open.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over een vacature of over werken bij PGGM? Neem dan contact op met onze afdeling Recruitment of een van onze Corporate Recruiters.

Bekijk de snelste route op de pagina Routebeschrijving.