Stages

Maak kennis met ons bedrijf via een stageplaats of afstudeerstage

Ben je op zoek naar een interessante stageplaats of afstudeerstage? Dan is PGGM misschien wel iets voor jou. Wij bieden op verschillende afdelingen binnen onze functiegroepen stageplekken voor MBO 4+-, HBO- en WO-studenten. En dat doen we graag. Want jij leert niet alleen van ons, wij leren ook van jou. Als stagiair stap je met een frisse blik binnen en neem je jouw eigen expertises en vakkennis mee.

Welke soorten stages bieden wij?

Er zijn bij ons twee verschillende soorten stages mogelijk:

Algemene stage

Als stagiair breng je tijdens een algemene stage een periode van drie tot zes maanden jouw geleerde kennis in de praktijk, als onderdeel van je studie. De algemene stage is een meeloopstage in de bachelorfase. Als stagiair maak je onderdeel uit van een team binnen een afdeling.

Afstudeerstage

Als student doe je tijdens een afstudeerstage een afstudeeropdracht in het kader van je studie. De duur van de stage is afhankelijk van de opdracht. Het betreft vaak een onderzoek dat buiten de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling valt, en waaraan een concrete vraag of een concreet probleem van PGGM ten grondslag ligt.

Voor beide soorten stages geldt dat je een stagebegeleider krijgt toegewezen. De stagebegeleider formuleert samen met jou de stagedoelen, voert de voortgangsgesprekken en doet de eindevaluatie.

Vacature alert

​Wil je automatisch een e-mail ontvangen wanneer er een nieuwe vacature is die bij je past? Meld je dan aan voor de vacature alert.

Aanmelden >

Maak kennis met jouw toekomstige collega’s

Ken jij al mensen bij PGGM? Misschien heb je al connecties bij PGGM via LinkedIn. Ontdek wie er bij ons werken en maak kennis met je eventuele toekomstige collega’s.

Ga naar LinkedIn >


Heb je een vraag?

Na een Master Human Resource Studies aan Tilburg University, ben ik kortgeleden als Campus Recruiter gestart bij PGGM. Als Campus Recruiter hou ik mij bezig met de werving en selectie van jonge en enthousiaste talenten. Wil jij meer over de traineeships, afstudeer- of meewerkstages, werkstudent- of junior posities weten, neem dan gerust contact met mij op!