Traineeships

Ontdek wat voor jou de beste plek is binnen onze organisatie

Heb je een afgeronde academische opleiding? Dan is een traineeship bij PGGM een stap in de juiste richting. Als trainee ontdek je wat voor jou de beste plek is binnen onze organisatie. Een traineeship bij PGGM duurt twee jaar en bestaat uit een oriënterend deel en een persoonlijk ontwikkeltraject. Je doet gedurende die twee jaar veel werkervaring op tijdens projecten die gaandeweg steeds meer worden afgestemd op jouw persoonlijke competenties.

​Welke soorten traineeships bieden wij?

Wij bieden je de keuze uit drie ‘routes’ binnen het traineeship:

Corporate Traineeship

Tijdens het Corporate Traineeship leer je onze organisatie in de volle breedte kennen.

Investment Traineeship

Het Investment Traineeship is specifiek gericht op de finesses van verantwoord vermogensbeheer, met alle verantwoordelijkheden die daaruit voortkomen voor mens, milieu en maatschappij.

Quant Traineeship

Tijdens het Quant Traineeship doe je ervaring op binnen afdelingen die een meer kwantitatieve uitdaging bieden, zoals bijvoorbeeld Asset Liability Management en Actuarieel Advies, Equities, Risk, Treasury of Fiduciair Advies.

Vacature alert

​Wil je automatisch een e-mail ontvangen wanneer er een nieuwe vacature is die bij je past? Meld je dan aan voor de vacature alert.

Aanmelden >

Maak kennis met jouw toekomstige collega’s

Ken jij al mensen bij PGGM? Misschien heb je al connecties bij PGGM via LinkedIn. Ontdek wie er bij ons werken en maak kennis met je eventuele toekomstige collega’s.

Ga naar LinkedIn >


Trainees aan het woord

Heb je een vraag?