Traineeships

Ontdek wat voor jou de beste plek is binnen onze organisatie

Heb je een afgeronde academische opleiding? Dan is een traineeship bij PGGM een stap in de juiste richting. Als trainee krijg je veel vrijheid om zelf te ontdekken je wat voor jou de beste plek is binnen onze organisatie. Tijdens het traineeship werk je aan een reeks opdrachten – een onderzoek, een project of meedraaien op een afdeling – van elk 6 maanden zodat je je ‘on the job’ inhoudelijk en breed ontwikkelt. Een traineeship bij PGGM duurt twee jaar en zal gaandeweg steeds meer worden afgestemd op jouw persoonlijke competenties. De eerstvolgende startdatum zal zijn op 1 september 2019 (solliciteren kan vanaf begin maart 2019).

​Welke soorten traineeships bieden wij?

Wij bieden je de keuze uit drie ‘routes’ binnen het traineeship:

Corporate Traineeship

Als Corporate Trainee krijg je de kans om PGGM in de volle breedte te leren kennen. Hierbij kunnen je opdrachten dan ook zeer divers zijn en ligt het aan je persoonlijke interesses en profiel waar je aan de slag gaat. Dit kan zijn binnen bijna alle afdelingen van PGGM, zoals Pensioenbeheer, Vermogensbeheer, Instutional Business, Finance & Control en Corporate Staf. Je bouwt een solide intern netwerk op en je ontdekt wat voor jou de beste plek is binnen PGGM.

Investment Traineeship

Als Investment Trainee ga je tijdens je traineeship ervaring op doen bij PGGM Vermogensbeheer, een van de grootste duurzame vermogensbeheerders ter wereld met een beheerd vermogen  van meer dan € 215 miljard. In twee jaar doe je veel kennis en ervaring op bij verschillende afdelingen binnen de gehele vermogensbeheerketen, zoals de Front Office, Back Office, Risk en Strategie. Naast het reguliere opleidings- en ontwikkeltraject ga je tijdens het traineeship ook op voor het CFA examen (level I en II).

Quant Traineeship

Als Quant Trainee doe je ervaring op binnen afdelingen die een meer kwantitatieve uitdaging bieden, zoals bijvoorbeeld Asset Liability Management en Actuarieel Advies, Equities, Risk, Treasury, Innovatie of Fiduciair Advies. Tijdens je traineeship ga jij op zoek naar de plek waarbij jouw kwantitatieve affiniteit het beste tot zijn recht komt. Het is mogelijk tijdens dit traineeship om ook op te gaan voor het CFA examen (level I en II).

Business Course

PGGM organiseert jaarlijks in maart een tweedaagse business course waarbij je kennis maakt met de uitdagende wereld van PGGM. Gedurende twee dagen krijg jij een kijkje achter de schermen bij PGGM. Laat jij een positieve indruk achter tijdens de Business Course, dan sla je de eerste twee rondes van het reguliere sollicitatietraject over voor het traineeship. De business course zal dit jaar plaatsvinden op 28 en 29 maart 2019. Voor meer informatie klik hier.

Maak kennis met jouw toekomstige collega’s

Ken jij al mensen bij PGGM? Misschien heb je al connecties bij PGGM via LinkedIn. Ontdek wie er bij ons werken en maak kennis met je eventuele toekomstige collega’s.

Ga naar LinkedIn >Trainees aan het woord

Heb je een vraag?