Traineeships

Ontdek wat voor jou de beste plek is binnen onze organisatie

Heb je een afgeronde academische opleiding? Dan is een traineeship bij PGGM een stap in de juiste richting. Als trainee krijg je veel vrijheid om zelf te ontdekken je wat voor jou de beste plek is binnen onze organisatie. Tijdens het traineeship werk je aan een reeks opdrachten – een onderzoek, een project of meedraaien op een afdeling – van elk 6 maanden zodat je je ‘on the job’ inhoudelijk en breed ontwikkelt. Een traineeship bij PGGM duurt twee jaar en zal gaandeweg steeds meer worden afgestemd op jouw persoonlijke competenties. De deadline voor het solliciteren voor het PGGM Traineeship 2019 is inmiddels verstreken . De eerstvolgende startdatum zal zijn op 1 september 2020.

​Welke soorten traineeships bieden wij?

Wij bieden je de keuze uit drie ‘routes’ binnen het traineeship:

Corporate Traineeship

Als Corporate Trainee krijg je de kans om PGGM in de volle breedte te leren kennen. Hierbij kunnen je opdrachten dan ook zeer divers zijn en ligt het aan je persoonlijke interesses en profiel waar je aan de slag gaat. Dit kan zijn binnen bijna alle afdelingen van PGGM, zoals Pensioenbeheer, Vermogensbeheer, Instutional Business, Finance & Control en Corporate Staf. Je bouwt een solide intern netwerk op en je ontdekt wat voor jou de beste plek is binnen PGGM. Tijdens het traineeship kan je opleidingen volgen om jouw inhoudelijke of persoonlijke vaardigheden te versterken.

Investment Traineeship

Als Investment Trainee krijg je de kans om veel kennis en ervaring op te doen bij  verschillende afdelingen in de vermogensbeheerketen van PGGM, zoals de Front Office, Back Office, Risk Management en Strategie. Het Investment Traineeship is specifiek gericht op de finesses van verantwoord vermogensbeheer, met alle verantwoordelijkheden die daaruit voortkomen.  Naast het reguliere opleidings- en ontwikkeltraject ga je tijdens het traineeship ook op voor het CFA examen (level I en II).

Quant Traineeship

Als Quant Trainee krijg je de kans om veel kennis en ervaring op te doen op verschillende afdelingen binnen zowel Vermogensbeheer als andere afdelingen zoals bijvoorbeeld Innovatie, Datalab, IT, ALM of Fiduciair Advies. Voor een Quant Trainee staat onderzoek doen, programmeren of modelleren centraal. Tijdens je traineeship ga jij op zoek naar de plek waarbij jouw kwantitatieve affiniteit het beste tot zijn recht komt. Het is mogelijk tijdens dit traineeship om ook op te gaan voor het CFA examen (level I en II).

Business Course

PGGM organiseert jaarlijks in maart een tweedaagse business course waarbij je kennis maakt met de uitdagende wereld van PGGM. Gedurende twee dagen krijg jij een kijkje achter de schermen bij PGGM. Laat jij een positieve indruk achter tijdens de Business Course, dan sla je de eerste twee rondes van het reguliere sollicitatietraject over voor het traineeship. De eerstvolgende business course zal plaatsvinden in maart 2020. Voor meer informatie klik hier.

Maak kennis met jouw toekomstige collega’s

Ken jij al mensen bij PGGM? Misschien heb je al connecties bij PGGM via LinkedIn. Ontdek wie er bij ons werken en maak kennis met je eventuele toekomstige collega’s.

Ga naar LinkedIn >Trainees aan het woord

Heb je een vraag?

Na een Master Human Resource Studies aan Tilburg University, ben ik kortgeleden als Campus Recruiter gestart bij PGGM. Als Campus Recruiter hou ik mij bezig met de werving en selectie van jonge en enthousiaste talenten. Wil jij meer over de traineeships, afstudeer- of meewerkstages, werkstudent- of junior posities weten, neem dan gerust contact met mij op!