Beleid, staf en management

Met welke organisaties starten we een alliantie? Hoe denken mensen over ons? Moeten we dat beeld bijsturen? Hoe laten we onze stem in politieke besluitvoering horen? Welke initiatieven gaan we sponsoren? Gaan we meer doen aan duurzaamheid? Hoe betrekken we onze mensen nog meer bij onze missie: het realiseren van een waardevolle toekomst?

Deze en andere onderwerpen kun je tegenkomen bij de functies binnen de functiegroep beleid, staf en management. Het zijn stuk voor stuk belangrijke onderwerpen die veel van je analytische vermogens vragen. Maar aan de andere kant vraagt het ook om innovatieve en creatieve denkbeelden. Ben jij hier veelzijdig genoeg voor?

Afdelingen

Bij beleid, staf en management maken we onderscheid tussen verschillende afdelingen:

Innovatie en Strategie

De afdeling Innovatie en Strategie is leidend in het zoeken naar strategische samenwerkingsverbanden en het aangaan van allianties met passende partners.

Corporate Communicatie

De afdeling Corporate Communicatie is verantwoordelijk voor de reputatie, identiteit en het uitbouwen van de positionering van het merk PGGM. Disciplines op deze afdeling zijn woordvoering, public affairs, sponsoring en interne communicatie.

Corporate Secretariaat

Het Corporate Secretariaat werkt voor de verschillende bestuursorganen bij PGGM waaronder de ledenraad, het coöperatiebestuur, het executive committee en de raad van commissarissen.

Coöperatie en Duurzaamheid

De afdeling Coöperatie en Duurzaamheid levert expertise en gaat partnerships aan op de thema's waardevolle toekomst, duurzaamheid en coöperatie.

HR

De afdeling HR werkt voor de hele organisatie en is ambassadeur van de visie en strategie van PGGM.

Ambitie

De ambitie van de afdelingen binnen beleid, staf en management is om voor PGGM een leidende rol te creëren op de domeinen pensioen, zorg, wonen en werken, en te zorgen dat deze rol ook publiek wordt. Bijvoorbeeld door het organiseren van innovatietafels of andere overlegvormen, of door debat over en besluitvorming van onderwerpen op de politieke agenda te krijgen via politici, ministers, toezichthouders en andere influentials.

Vacature alert

​Wil je automatisch een e-mail ontvangen wanneer er een nieuwe vacature is die bij je past? Meld je dan aan voor de vacature alert.

Aanmelden >

Maak kennis met jouw toekomstige collega’s

Ken jij al mensen bij PGGM? Misschien heb je al connecties bij PGGM via LinkedIn. Ontdek wie er bij ons werken en maak kennis met je eventuele toekomstige collega’s.

Ga naar LinkedIn >


Heb je een vraag?

In 2018 ben ik gestart als Corporate Recruiter bij PGGM. Ik ben het aanspreekpunt voor de werving van diverse posities binnen Vermogensbeheer, Institutioneel Business en IFC Staven. Als persoon beschrijf ik mezelf als vrolijk, authentiek, humor en sensitief. In de rol van Recruiter beschik ik over een brede blik en kom bij kandidaten snel tot de kern. Daarnaast ga ik doelgericht te werk en ben open en transparant.

PGGM is voor mij een organisatie waar ik de mogelijkheid heb mijn ambities en affiniteiten te combineren. Voor mij betekent dit bezig zijn met innovatie, duurzaamheid, diversiteit en kennis in de breedste zin van het woord. 

Heb je vragen over PGGM of vacatures die er op dit moment open staan neem dan gerust contact met mij op.