Vakgebieden

Maak kennis met de vakgebieden binnen PGGM

Ben je benieuwd naar de verschillende vakgebieden binnen PGGM? Op deze pagina's maak je kennis met de afdelingen binnen onze organisatie en lees je over het werk wat ze doen. Per vakgebied zie je de recente vacatures die we hebben.


 • Vakgebied Pensioen

  Pensioen

  De medewerkers binnen het vakgebied pensioen zorgen dat het geld terechtkomt waar het moet zijn. Dit doen we voor ruim 2,9 miljoen Nederlanders, die we via onze institutionele klanten bedienen.

  Maak kennis
 • Vakgebied Finance en control

  Finance en control

  Bij PGGM zijn we verantwoordelijk voor de toekomst van miljoenen Nederlanders. De afdelingen van binnen het vakgebied finance en control zijn het geweten van onze organisatie.

  Maak kennis
 • Functiegroep Investments

  Investments

  De klanten van PGGM zijn pensioenfondsen. Zij vertrouwen het beheer van hun pensioengeld aan ons toe. Wij beheren daardoor het pensioen van ruim 4,2 miljoen Nederlanders. Hun financiële toekomst ligt mede in onze handen.

  Maak kennis
 • Vakgebied IT

  IT

  Binnen het vakgebied IT streven we ernaar om een modern, wendbaar en efficiënt IT-landschap neer te zetten. Een landschap waarin we op alle systemen nieuwe functionaliteit sneller op kunnen leveren tegen lagere kosten.

  Maak kennis
 • Vakgebied Beleid, staf en management

  Beleid, staf en management

  Met welke organisaties starten we een alliantie? Hoe denken mensen over ons? Moeten we dat beeld bijsturen? Hoe laten we onze stem in politieke besluitvoering horen? Welke initiatieven gaan we sponsoren?

  Maak kennis
 • Vakgebied Klantcontact en marketing

  Klantcontact en marketing

  Binnen het vakgebied klantcontact en marketing worden contacten gelegd en onderhouden met uiteenlopende doelgroepen, op uiteenlopende manieren. De hoofdtaak van binnen het vakgebied is om de relatie met wat wij de ‘eindklanten’ noemen te onderhouden.

  Maak kennis

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over een vacature of over werken bij PGGM? Neem dan contact op met onze afdeling Recruitment of een van onze Corporate Recruiters.

Bekijk de snelste route op de pagina Routebeschrijving.