Finance & Economics

De verantwoordelijkheid over 220 miljard euro. Draag jij die met ons mee?

Wij beheren het pensioen van ruim 4,2 miljoen deelnemers. Hun financiële toekomst ligt mede in onze handen. Dat is een eervolle maar ook intensieve opdracht. Met een beheerd vermogen van 220 miljard euro zijn wij een van de grootste en meest duurzame vermogensbeheerders ter wereld.

Best in class

Je levert samen met bijna 300 collega’s best-in-class vermogensbeheer: van de uitvoering van strategie tot en met de rapportage en risicomanagement. Samen zoek je rendementskansen, in Nederland en op de internationale markten. Van een windmolenpark in Spanje, een kantorencomplex in Manhattan, tot beleggingen in waterinfrastructuur: er zijn weinig publieke en private assetclasses waar PGGM niet in belegt. Een verantwoord rendement staat altijd centraal, want bij PGGM geloven we in verantwoord vermogensbeheer.

​Duurzaam beleggen

Ons uitgangspunt is dat we duurzaam beleggen. We zoeken niet alleen financieel rendement, maar hebben ook oog voor het maatschappelijk belang. Net als alle beleggers streven wij naar een optimaal beleggingsresultaat, maar dat moet altijd stroken met onze waarden en die van onze klanten. We gaan daartoe in overleg met ondernemingen waar we in beleggen (engagement). En als ondernemingen structureel niet voldoen aan onze duurzame waarden, dan stappen we eruit of sluiten we ze uit.

Vakmanschap

Vakmanschap is wat ons bindt. Alle medewerkers binnen het vakgebied Finance & Economics zijn echte professionals, die gaan voor het beste rendement. Ons ultieme doel? Een goed pensioen voor onze 4,2 miljoen deelnemers. Voel jij hier iets bij? Dan past PGGM bij jou.

Ambitie

Het is onze ambitie om de toonaangevende coöperatieve pensioenbelegger van Nederland te zijn. Daarom investeren wij continu in onze professionaliteit en daarmee in het vakmanschap van onze medewerkers. Wij realiseren ons hoe belangrijk het vertrouwen in het pensioenstelsel is. Daarom willen wij ook actief bijdragen aan het herstel van het vertrouwen in het financiële stelsel.

Wil je meer weten of werken binnen het vakgebied finance & economics? Bekijk dan de onderstaande video's:

PGGM Asset Management - CILI.jpg

PGGM Investment Experience2.jpg

Vacature alert

​Wil je automatisch een e-mail ontvangen wanneer er een nieuwe vacature is die bij je past? Meld je dan aan voor de vacature alert.

Aanmelden >

Maak kennis met jouw toekomstige collega’s

Ken jij al mensen bij PGGM? Misschien heb je al connecties bij PGGM via LinkedIn. Ontdek wie er bij ons werken en maak kennis met je eventuele toekomstige collega’s.

Ga naar LinkedIn >


Heb je een vraag?