Finance en control

Bij PGGM zijn we verantwoordelijk voor de toekomst van miljoenen Nederlanders. De afdelingen van de functiegroep finance en control zijn het geweten van onze organisatie. Vanuit deze functiegroep sturen we sterk op kosten en treden we op als onafhankelijke partner van de business op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Want er is veel dynamiek in de pensioenwereld, en als wij onze vooraanstaande positie willen blijven behouden moeten we alle ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend in de gaten houden en adequaat reageren als dat nodig is.

Onze rapportages spelen een grote rol in het opstellen van het meerjarenplan van PGGM en dragen bij aan het inzicht in én het sturen op de resultaten van onze organisatie. Hierbij wordt veel waarde gehecht aan de duidelijke taal waarin wordt gerapporteerd over de stand van zaken, waar het goed gaat en waar het beter kan. Dat is onze houding: eerlijk en open. Ook tussen collega’s. Want in die open sfeer is het prettig samenwerken als vakmensen onder elkaar. Dan kom je verder. Klinkt dat als iets voor jou?

Finance & Control

Wij geven cijfers betekenis, zorgen ervoor dat afgewogen besluitvorming mogelijk is en sturen op juiste en transparante verantwoording, zowel intern als extern. We zijn daarbij faciliterend aan de business en geven tegendruk waar en wanneer nodig.

 

De afdeling Finance & Control kent twee onderdelen: Financial & Business Control (F&BC) en het Financial Shared Service Centre. Wij zijn sterk betrokken bij zowel de dagelijkse gang van zaken van het bedrijf als bij de nieuwe ontwikkelingen.

 

Vacature alert

​Wil je automatisch een e-mail ontvangen wanneer er een nieuwe vacature is die bij je past? Meld je dan aan voor de vacature alert.

Aanmelden >

Maak kennis met jouw toekomstige collega’s

Ken jij al mensen bij PGGM? Misschien heb je al connecties bij PGGM via LinkedIn. Ontdek wie er bij ons werken en maak kennis met je eventuele toekomstige collega’s.

Ga naar LinkedIn >


Heb je een vraag?

In 2018 ben ik gestart als Corporate Recruiter bij PGGM. Ik ben het aanspreekpunt voor de werving van diverse posities binnen Vermogensbeheer, Institutioneel Business en IFC Staven. Als persoon beschrijf ik mezelf als vrolijk, authentiek, humor en sensitief. In de rol van Recruiter beschik ik over een brede blik en kom bij kandidaten snel tot de kern. Daarnaast ga ik doelgericht te werk en ben open en transparant.

PGGM is voor mij een organisatie waar ik de mogelijkheid heb mijn ambities en affiniteiten te combineren. Voor mij betekent dit bezig zijn met innovatie, duurzaamheid, diversiteit en kennis in de breedste zin van het woord. 

Heb je vragen over PGGM of vacatures die er op dit moment open staan neem dan gerust contact met mij op.