IT & Change

Binnen de functiegroep IT & Change streven we ernaar om een modern, wendbaar en efficiënt IT-landschap neer te zetten. Een landschap waarin we op alle systemen nieuwe functionaliteit sneller op kunnen leveren tegen lagere kosten. Een landschap waarin software-installaties en testen zoveel mogelijk geautomatiseerd zijn. En een landschap waarin onze teams continu feedback ontvangen op de kwaliteit van de gerealiseerde software. Wil jij hier je steentje aan bijdragen?

Innovatie

Dan zit innovatie in jouw genen, net als het in onze genen zit. Want wij staan altijd open voor nieuwe ideeën, technologieën, slimme apps en verregaande digitalisering. Bijna al onze IT is ‘inhouse’, en wij streven ernaar om het allemaal probleemloos en zonder stagnaties te laten verlopen. Dat is een echte technische uitdaging, waar jij als IT-specialist samen met ons je schouders onder zet!

Agile

Die technische uitdaging pakken we op een agile manier op, door scrum te werken. Binnen de functiegroep IT werken momenteel zo’n 25 scrumteams parallel aan applicaties, back-end systemen, rekenmodules, web-applicaties en apps. Dat doen we met behulp van Continuous Delivery en DevOps teams. Onze stip op de horizon is dat alle werkzaamheden straks in ‘Featureteams’ zelfstandig uitgevoerd kunnen worden. Dus dat we zonder afhankelijkheden de ontwikkelde software elke twee weken live kunnen zetten.

Software

Bij ons is het Microsoft, tenzij…! Wij werken met de laatste .NET versies en onze policy is dat wij nooit meer dan één versie willen achterlopen op de releases. Voor onze scrumteams werken wij met de laatste versie van Team Foundation Server (TFS). Deze gebruiken wij voor source control en change tracking. De programmeeromgeving is Microsoft Visual Studio. Voor het deployen gebruiken wij Microsoft Test Manager, Microsoft Release Manager en XLDeploy. Verder werken we ook met Entity framework, WCF, WPF, NuGet, ATDD en Specflow.

Wil je meer weten of werken binnen de functiegroep IT? Bekijk dan de onderstaande video:

Vacature alert

​Wil je automatisch een e-mail ontvangen wanneer er een nieuwe vacature is die bij je past? Meld je dan aan voor de vacature alert.

Aanmelden >

Maak kennis met jouw toekomstige collega’s

Ken jij al mensen bij PGGM? Misschien heb je al connecties bij PGGM via LinkedIn. Ontdek wie er bij ons werken en maak kennis met je eventuele toekomstige collega’s.

Ga naar LinkedIn >


 

 

Heb je een vraag?