Investments

De klanten van PGGM zijn pensioenfondsen. Zij vertrouwen het beheer van hun pensioengeld aan ons toe. Wij beheren daardoor het pensioen van ruim 2,9 miljoen Nederlanders. Hun financiële toekomst ligt mede in onze handen. Dat is een eervolle maar ook intensieve opdracht. Als onderdeel van de functiegroep investments draag jij hier je steentje aan bij.

Met je collega’s beheer je het pensioengeld van diverse klanten. Jullie leveren best-in-class vermogensbeheer: van de uitvoering van strategie tot en met de rapportage en risicomanagement. Samen zoek je rendementskansen in Nederland en op de internationale markten. Een verantwoord rendement, want bij PGGM geloven we in verantwoord vermogensbeheer.

​Duurzaam beleggen

Ons uitgangspunt is dat we duurzaam beleggen. We zoeken niet alleen financieel rendement, maar hebben ook oog voor het maatschappelijk belang. Net als alle beleggers streven wij naar een optimaal beleggingsresultaat, maar dat moet altijd stroken met onze waarden en die van onze klanten. We gaan daartoe in overleg met ondernemingen waar we in beleggen (engagement). En als ondernemingen structureel niet voldoen aan onze duurzame waarden, dan stappen we eruit of sluiten we ze uit.

Vakmanschap

Vakmanschap is wat ons bindt. Alle medewerkers binnen de functiegroep investments zijn echte professionals en zeer gemotiveerd om iets moois tot stand te brengen. Hard werken, met hart voor de wereld om ons heen door onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. En met elkaar een waardevolle toekomst realiseren. Voel je daar iets bij? Dan wacht jou hier in Zeist de ideale werkomgeving.

Ambitie

Het is onze ambitie om de toonaangevende coöperatieve pensioenbelegger van Nederland te zijn. Daarom investeren wij continu in onze professionaliteit en daarmee in het vakmanschap van onze medewerkers. Wij realiseren ons hoe belangrijk het vertrouwen in het pensioenstelsel is. Daarom willen wij ook actief bijdragen aan het herstel van het vertrouwen in het financiële stelsel.

Wil je meer weten of werken binnen de functiegroep investments? Bekijk dan de onderstaande video:

Vacature alert

​Wil je automatisch een e-mail ontvangen wanneer er een nieuwe vacature is die bij je past? Meld je dan aan voor de vacature alert.

Aanmelden >

Maak kennis met jouw toekomstige collega’s

Ken jij al mensen bij PGGM? Misschien heb je al connecties bij PGGM via LinkedIn. Ontdek wie er bij ons werken en maak kennis met je eventuele toekomstige collega’s.

Ga naar LinkedIn >


Heb je een vraag?

​In 2018 ben ik bij PGGM gestart als Corporate Recruiter voor de aandachtgebieden Vermogensbeer, Risk en Corporate Staf. Dus ben jij op zoek naar een financiële rol, risk functie, of stafpositie? Neem dan contact met me op.

Naast het recruiten buig ik me graag over de vraag hoe we PGGM als werkgever nóg beter op de kaart te zetten en welke communicatie we hiervoor kunnen inzetten.  In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid met vrienden en familie.