Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
PGGM maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten
Skip Navigation LinksWerken bij PGGM
 • Filter
 • Pensioenen & Administratie
 • Finance & Control
 • Investments
 • ICT
 • Beleid, Staf & Management
 • Klantcontact & Marketing
 • Trainees
 • Stagiairs

Recente vacatures

Alle vacatures
content

Diversiteit bij PGGM

Meer informatie

Make It Possible

Met het programma Make It Possible (MIP) willen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen. Hoe?
Lees verder
 • Nieuws: PGGM publiceert jaarbericht diversiteit

  Hoe divers is PGGM? Hoeveel mannen en vrouwen werken er bij PGGM? En wat zijn de managementdrives-kleuren van het management? Dat en meer lees je in het deze week verschenen Jaarbericht Diversiteit 2015.

  Download het jaarbericht (pdf)
 • Nieuws: Bewustwording van diversiteit is natuurlijk heel belangrijk

  ​Eind 2015 ondertekende PGGM het Charter Diversiteit, een vrijwillige toezegging om diversiteit op de werkvloer te bevorderen. New Financial Magazine interviewde Astrid Romijn, Principal HR Beleid & Ontwikkeling over diversiteit en hoe PGGM hier in de praktijk mee omgaat.

  lees meer
 • Nieuws: PGGM tekent Charter Diversiteit

  ​Woensdagmiddag 25 november 2015 heeft PGGM samen met twintig andere werkgevers haar handtekening geplaatst onder het Charter Diversiteit.

  lees meer
 • Nieuws: De toekomst van het pensioenstelsel

  ​​Het kabinet heeft de Hoofdlijnennota over de toekomst van het pensioenstelsel gepresenteerd. PGGM zet de belangrijkste punten op een rij in een Quick Scan.

  Lees meer
 • Nieuws: PGGM werkt mee aan dementievriendelijke samenleving

  ​PGGM is verheugd dat het ministerie van VWS 16 miljoen euro vrijmaakt in een totaalpakket aan maatregelen tegen dementie. Een van de pijlers hiervan is de dementievriendelijke samenleving, een project dat wordt getrokken door Alzheimer Nederland en pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM.

  Lees meer
 • Nieuws: Beroepspensioenfonds Loodsen kiest voor PGGM

  ​Stichting Beroepspensioenfonds Loodsen besteedt een deel van haar pensioenbeheer uit bij pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM. Per 1 januari 2015 verzorgt PGGM de administratie van de nieuwe pensioenregeling voor de loodsen die dit jaar is ingegaan.

  Lees meer
 • News: Three awards for PGGM

  ​​​PGGM has won three awards during the Benelux Pension Fund Round Table 2015, organized by the Institutional Investor. Henk Huizing scored in the category ‘Best use of Infra’, Maarten van der Spek in ‘Best use of Real Estate’ and Irina Manea from PGGM Private Equity was proclaimed ‘Rising Star’.
  At the same time our biggest client PFZW got an award for ‘Best ESG Programme’.

  Read more
 • Nieuws: PGGM tekent werkakkoord bestrijding Jeugdwerkloosheid

  ​PGGM staat voor een “waardevolle toekomst”. Het hebben van een baan is een belangrijk onderdeel van deze toekomst. Wij willen dan ook graag bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen.

  Met het ondertekenen van het werkakkoord bevestigt PGGM dat zij zich in wil zetten voor jongeren op de arbeidsmarkt.
   

  Lees meer
 • Nieuws: PGGM stapt in netwerk voor MVO in de zorg

  ​Pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM heeft zich aangesloten bij het MVO Netwerk Zorg van MVO Nederland. Dit netwerk wil duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen meer aandacht krijgen in de zorg.

  Lees meer
 • Nieuws: Else Bos: 'Pensioensector heeft ander leiderschap nodig'

  ​Else Bos, topvrouw van PGGM, heeft wendbaarheid als topprioriteit. ‘Toekomstgericht leiderschap gaat uit van maatschappelijke veranderingen’

  Lees meer
 • Corporate Staf

  Met welke organisatie starten we een alliantie? Hoe denken mensen over PGGM en moeten we dat bijsturen? Hoe laten we onze stem in de politieke besluitvorming horen? Welke initiatieven gaan we sponsoren? Meer doen aan duurzaamheid? Hoe betrekken we onze mensen nog meer bij onze missie: het realiseren van een waardevolle toekomst? Dat zijn enkele topics, die je tegenkomt bij de business unit Corporate Staf. Stuk voor stuk belangrijke zaken.

  Lees meer
 • Finance & Control

  Er is veel dynamiek in de pensioenwereld. Als PGGM haar vooraanstaande positie wil blijven behouden, moet ze alle ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend in de gaten houden. En adequaat reageren als dat nodig is. Die taak ligt bij IFC. 

  Lees meer
 • Institutional Business (IB)

  Institutional Business is verantwoordelijk voor de relatie met bestaande institutionele klanten en voor het aantrekken van nieuwe. Denk hierbij aan pensioenfondsen en aan grote bedrijven met een eigen collectief pensioen. Medewerkers van Institutional Business zijn de schakel tussen de klant en de specialisten binnen PGGM. Zij selecteren de juiste professionals voor een optimale dienstverlening. Bijvoorbeeld als het gaat om pensioen- en vermogensbeheer, advisering en bestuurssupport.  Daarnaast stimuleert IB innovatieve ideeën en producten.

  Lees meer
 • Investments

  Institutionele klanten van de business unit Investments zijn pensioenfondsen, die het beheer van hun pensioengeld aan PGGM toevertrouwen. Wij beheren daardoor het pensioen  van 2,5 miljoen Nederlanders. Hun financiële toekomst ligt mede in onze handen.  Een eervolle, maar ook intensieve opdracht. Investments levert best-in-class vermogensbeheer: van de uitvoering van strategie tot en met rapportage en risk management.

  Lees meer
 • Pensioen en Administratie

  Pensioen en Administratie zorgt voor de administratieve uitvoering van pensioenregelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van grote volumes. Ga maar na: we beheren een bestand van 2,5 miljoen deelnemers, verwerken 7 miljoen mutaties per jaar, factureren premies aan 22.000 werkgevers en keren uit aan 350.000 pensioengerechtigden. Met 300 medewerkers binnen deze unit, 100 IT-ers en 200 administratief medewerkers, zorgen we continu voor een accurate uitvoering met ondersteuning van state-of-the-art technologie.

  Lees meer
 • Relatie & Communicatie

  Deze business unit is actief op een breed spectrum aan marketing- en communicatieactiviteiten. De hoofdtaak is het onderhouden van de relatie met wat wij 'eindklanten' noemen.

  Lees meer
Samenwerken

Duurzaamheid

Duurzaamheid is niet alleen ''groen denken''. Het is respect voor mens en omgeving, bijdragen aan de kwaliteit van het leven en verantwoord ondernemen. 
Lees meer

Toekomstige collega's

Ken jij al mensen bij PGGM?

Misschien heb je al connecties bij PGGM via LinkedIn. Doe de Connectiecheck.

Wie ken je bij Wie ken je bij PGGM?