Bob Rädecker

Chief Investment Officer

"Als lid van het management team van Vermogensbeheer ben ik verantwoordelijk voor de beleggingen op liquide markten, de centrale treasury en de strategische afdekkingen. Daarnaast ben ik co-voorzitter van het Investment Committee van PGGM en het Allocation Committee van PGGM."

Contactgegevens

b.radecker@pggm.nl (030) 277 86 84

Mijn publicaties

  1. Beleggingskosten moeten omlaag

   ​Het verlagen van beleggingskosten heeft komende jaren alle aandacht. Dit hoort tot de grootste uitdagingen waar we voor staan, zegt Bob Rädecker, PGGM's cio public markets in pensioenvakblad IPNederland.

   Datum
  2. Vind andere manieren voor beleggen in bedrijfschuld

   ​Iedere keer dat de discussie rond de kredietverlening aan bedrijven oplaait, wordt automatisch gekeken naar pensioenbeleggers. 'PGGM doet niet aan onderhandse leningen', zegt hoofd beleggingen publieke markten Bob Rädecker daarover in het Financieele Dagblad.

   Datum

Onze experts op uw congres of evenement?


Onze experts worden wereldwijd gevraagd als spreker op congressen en evenementen over pensioen, vermogensbeheer en andere vakgerelateerde onderwerpen. In de agenda hiernaast ziet u waar en wanneer, en wordt u doorverwezen naar meer informatie over het congres of evenement.
 
Organiseert u een congres of evenement en wilt u een van onze experts uitnodigen als spreker? Neem contact met ons op via woordvoering@pggm.nl