Cedric Scholl

Advisor Responsible Investment

Voor mij is het heel belangrijk om voldoening te halen uit mijn werk. In mijn baan als adviseur verantwoord beleggen krijg ik dat op twee manieren. In de eerste plaats door ervoor te zorgen dat pensioengeld op een duurzame manier belegd wordt: op een manier die bijdraagt aan de samenleving en het milieu. In de tweede plaats omdat ik weet voor wie ik het doe: voor een goed pensioen van een heleboel Nederlanders, voornamelijk werkzaam in de zorg- en welzijnssector.

Contactgegevens

c.scholl@pggm.nl

Mijn publicaties

  1. IMVB convenant ondertekend, nu volgt implementatie

   Op 20 december 2018 is het Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Beleggen Convenant Pensioenfondsen gepubliceerd. Wat betekent dit voor PGGM en haar klanten?

   Datum
  2. De kracht van het Nederlandse pensioenstelsel

   ​Bij het ontwerpen van een nieuw pensioenstelsel is het goed om stil te staan bij een belangrijke kwaliteit van het huidige systeem de kracht van collectiviteit. Het collectief beleggen van ons pensioenkapitaal levert hoge rendementen tegen lage kosten. En daarmee een hoger pensioen.

   Datum
  3. Next step in meten impact

   ​PGGM gaat samenwerken met het advies en softwarebedrijf Sinzer. Zo krijgen we nog beter inzicht in de maatschappelijke impact van onze beleggingen, schrijven Piet Klop en Cedric Scholl.

   Datum