Wie zijn we

Lees meer over wie wij zijn en wat onze missie is

Wij zijn een pensioenuitvoeringsorganisatie en beheren de pensioenen van verschillende pensioenfondsen, de daarbij aangesloten werkgevers en hun werknemers. Op 31 december beheerden we 252 miljard euro aan pensioenvermogen voor 4,4 miljoen deelnemers.​​​​​​​

Op deze pagina’s leest u meer over ons bedrijf, onze mensen en onze missie. Daarnaast vindt u hier informatie voor de pers, bijvoorbeeld met wie u contact op kunt nemen als u een vraag heeft. En tot slot vindt u hier ook onze jaarverslagen, waarin wij uitgebreid en transparant communiceren over onze activiteiten in de afgelopen jaren.


 • Icoon over PGGM

  Over PGGM

  PGGM is een coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie zonder winstoogmerk. De PGGM Coöperatie U.A. is in 2007 opgericht door de sociale partners in de sector zorg en welzijn. Werknemers en gepensioneerden uit de sector zijn de leden van de coöperatie.

  Lees verder
 • Onze missie

  Onze missie: een waardevolle toekomst voor iedereen. Want een goed pensioen is meer dan geld alleen.

  Lees verder
 • Icoon onze mensen

  Onze mensen

  Wij zijn een organisatie waar gewerkt wordt met geld, maar waar het draait om mensen. Onze mensen zetten zich in om eraan bij te dragen dat onze klanten hun deelnemers van een goed en betaalbaar pensioen kunnen voorzien.

  Lees verder
 • Icoon pers

  Pers

  Lees onze persberichten en andere publicaties of neem contact op met een van onze woordvoerders.

  Lees verder
 • Icoon jaarverslagen

  Jaarverslagen

  Lees en/of download onze jaarverslagen van 2018 (PGGM N.V., PGGM Coöperatie U.A. of Verantwoord beleggen) of download eerdere edities in het archief.

  Lees verder

Heeft u een vraag?

​Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze afdeling Corporate Communicatie via het e-mailadres woordvoering@pggm.nl, of kijk op de pagina Pers​.