Else Bos

-

​Heeft PGGM per 1 november 2017 verlaten.

  1. Bijdragen aan het klimaatakkoord van Parijs

   ​PGGM is een van de ondertekenaars van de brief waarin een aantal financiële partijen oproept vaart te maken met de verduurzaming van ons land. Else Bos legt uit wat PGGM bijdraagt.

   Datum
  2. PGGM N.V. publiceert jaarverslag 2016

   De ruim 2,9 miljoen pensioendeelnemers van onze klanten, de pensioenfondsen waarvoor we werken, rekenen op een goed en betrouwbaar collectief pensioen. We werken vanuit partnerschap met pensioenfondsen, omdat we ervan overtuigd zijn dat we samen de complexiteit en de uitdagingen van de tijd die voor ons ligt het beste aankunnen. Het wereldwijde beleggingsklimaat, de naderende Brexit, de Amerikaanse verkiezingen, de gevolgen van een laagrenteomgeving dit waren en zijn voor onze klanten en voor ons belangrijke thema’s. We kregen van onze klanten terug dat PGGM hen snel en goed ondersteunt bij dergelijke grote gebeurtenissen in de wereld.

   Datum
  3. Financiële sector schaart zich achter VN-doelen

   ​De 17 VN-duurzaamheidsdoelen vormen een waardevol kader voor beleggingen van institutionele partijen, vindt Else Bos.

   Datum
  4. PGGM publiceert jaarverslagen 2015

   ​2015 was voor PGGM een jaar met wederom veel dynamiek, niet alleen in ons werk maar ook voor onze medewerkers zelf. De omgeving waarin wij werken is op dit moment niet gemakkelijk lage rentes, lage dekkingsgraden, discussies over de toekomst van het pensioenstelsel, onzekerheid bij deelnemers van onze klanten over hun pensioen, enzovoorts. Maar ik kijk positief terug op de resultaten die we hebben gerealiseerd waarvan ik er enkele kort uitlicht.

   Datum
  5. Waarom PGGM meewerkt aan dementie.nl

   ​Om de mantelzorger van een naaste met dementie te ondersteunen lanceert Alzheimer Nederland dementie.nl, een online platform dat inspeelt op de vragen en behoeften van mantelzorgers van mensen met dementie. PGGM bouwde als maatschappelijke partner van Alzheimer Nederland mee aan het platform en ook PGGM’s ledenorganisatie PGGM&CO was met haar expertise nauw betrokken. Lees meer in het duo-blog van Gea Broekema (directeur-bestuurder van Alzheimer Nederland) en Else Bos (CEO van PGGM).

   Datum
  6. Pensioen als inzet van lange termijnvisie

   ​Lange termijn-investeringen in de economie en het vormgeven van een nieuw pensioenstelsel komen op een natuurlijke wijze samen, schrijven Else Bos en Eloy Lindeijer in een ingezonden stuk in het Financieele Dagblad.

   Datum
  1. Lange termijn focus geeft beter rendement

   Een oriëntatie op de lange termijn leidt voor beleggers en bedrijven tot minder risico’s, en tot betere rendementen en winsten, zegt Else Bos in Kempen Insight.

   Datum
  2. Else Bos op plek 4 top 50 'corporate vrouwen'

   ​Else Bos (CEO PGGM) is in het jaarlijkse onderzoek van Management Scope op plek 4 geëindigd. Vorig jaar stond zij nog op plek 8 in deze ranglijst die op 22 mei verscheen.

   Datum
  3. Waarom PGGM de strijd tegen dementie steunt

   ​Als maatschappelijke partner van Alzheimer Nederland en lid van het Deltaplan Dementie ondersteunt PGGM heel bewust de strijd tegen dementie. Op de website van het Deltaplan Dementie leggen Else Bos en Frido Kraanen uit waarom.

   Datum
  4. PGGM heeft beste klimaat voor diversiteit

   ​Ambitieuze vrouwen maken sneller carrière onder een topvrouw. PGGM is van de grote bedrijven in Nederland met een vrouwelijke bestuursvoorzitter, hierin het meest succesvol. Dat blijkt uit onderzoek van Intermediair.

   Datum
  5. Pensioen voor een betere wereld

   ​Gericht op een goed pensioen, maar ook duurzaam, begrijpelijk en beheersbaar. Else Bos en Peter Borgdorff leggen in NRC Handelsblad uit hoe PGGM en PFZW samen een nieuwe beleggingsfilosofie gestalte geven.

   Datum
  6. ‘Geef mensen beter zicht op hun pensioenpot’

   Een van de belangrijkste uitdagingen bij het inrichten van een nieuw pensioenstelsel, is mensen meer betrokken te krijgen bij hun pensioen, zegt Else Bos in een interview met het tijdschrift Pensioen Advies.

   Datum

Onze experts op uw congres of evenement?


Onze experts worden wereldwijd gevraagd als spreker op congressen en evenementen over pensioen, vermogensbeheer en andere vakgerelateerde onderwerpen. In de agenda hiernaast ziet u waar en wanneer, en wordt u doorverwezen naar meer informatie over het congres of evenement.
 
Organiseert u een congres of evenement en wilt u een van onze experts uitnodigen als spreker? Neem contact met ons op via woordvoering@pggm.nl

Mijn publicaties