Guy Verberne

Senior Macro Strategist

"Ik ben m’n hele werkzame leven met economie en financiële markten bezig. Eerst als beleidsadviseur bij het Ministerie van Financiën, en daarna achtereenvolgens als vermogensbeheerder en hoofdeconoom bij een grote Nederlandse bank. Het raakvlak tussen economie en financiële markten fascineert mij, en dat is dan ook sinds het begin van 2013 wederom mijn aandachtsgebied als macro-strateeg binnen PGGM Investment Management. Ik zoek daarbij naar kansen en bedreigingen binnen de beleggingsportefeuilles van onze klanten."

Contactgegevens

g.verberne@pggm.nl (06) 23 23 50 31

Mijn publicaties

  1. Brexit gaat geld kosten

   ​Op 23 juni 2016 zal het Verenigd Koninkrijk beslissen of het een toekomst in de Europese Unie ziet, of daarbuiten ('Brexit'). Een Brexit zou een slechte zaak zijn voor de Britse economie, en kan op korte termijn ook voor andere EU landen negatief uitpakken.

   Datum
  2. Zijn wij crisisproof?

   ​PGGM organiseerde eind mei een Pensioendialoog voor en met pensioenfondsbestuurders. Centraal stond de vraag “Zijn wij voorbereid op een mogelijk nieuwe crisis op de financiële markten?” De bestuurders gingen zelf aan de slag met een ‘APK-checklist’

   Datum