Hans Op t Veld

Head of Responsible Investment

 

Contactgegevens

h.optveld@pggm.nl (030) 277 2095

  1. PGGM-eisen beter bestuur vastgoedfonds gehonoreerd

   PGGM voert met tientallen Amerikaanse vastgoedfondsen intensieve gesprekken over versterking van hun corporate governance. Dat verstaan we onder ‘betrokken aandeelhouderschap’. Bij VEREIT zijn alle PGGM-eisen nu ingewilligd.

   Datum
  2. PGGM wil nieuwe samenstelling bestuur ARCP

   Onregelmatigheden in de boekhouding bij American Realty Capital Property houden verband met zwak ondernemingsbestuur, legt Hans Op ‘t Veld uit aan de the Wall Street Journal.

   Datum
  3. Is pensioengeld een goedkoop alternatief voor de bank?

   ​Is pensioengeld een goedkope vervanging voor vastgoedfinanciering door de bank? "Of pensioenfondsen bereid zijn een deel van het rendement te laten liggen om de economie te helpen, is een afweging die zij zelf moeten maken. En dan moet er wel een geschikt product zijn", zegt Hans Op ’t Veld, PGGM's hoofd beursgenoteerd vastgoed tijdens FD Newsroom.

   Datum
  1. Hans Op ‘t Veld wordt head of Responsible Investment PGGM

   ​PGGM heeft Hans Op ‘t Veld (44 jaar) per 1 mei benoemd tot head of Responsible Investment (RI). Hij gaat leiding geven aan het team en rapporteert aan de CIO’s van PGGM Vermogensbeheer. Op dit moment neemt CIO Private Markets Frank Roeters van Lennep de taken waar als Head of Responsible Investment.

   Datum

Mijn publicaties