Jaarverslag PGGM Coöperatie U.A.

2017

Frank de Grave, voorzitter coöperatiebestuur PGGMMijn laatste jaar als voorzitter van het coöperatiebestuur van PGGM is de gelegenheid bij uitstek om terug te blikken op de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen acht jaar. De coöperatie is van een klassieke marketingorganisatie gegroeid tot een ware ledenorganisatie. De stem van de ruim 740.000 leden heeft een eigen platform gekregen, waarop leden met elkaar vorm kunnen geven aan hun eigen waardevolle toekomst. Daarmee geeft de coöperatie inhoud aan haar missie: mensen helpen elkaar bij het realiseren van een waardevolle toekomst.

De wereld wordt in toenemende mate beïnvloed door de effecten van social media. De coöperatie speelt hier handig op in door actief communities te vormen, waarop leden zowel online als offline met elkaar in verbinding staan. Denk bijvoorbeeld aan onze mantelzorgcommunity. Hierop bespreken leden met elkaar hoe ze de juiste balans kunnen houden tussen werk en privé en wat ze kunnen doen om overbelasting te voorkomen.

Frank de Grave - Voorzitter coöperatiebestuur PGGM

Lees het volledige voorwoord in het jaarverslag


PGGM Coöperatie U.A. in 2017


Downloads 2017

Wilt u het jaarverslag van PGGM N.V. of het jaarverslag Verantwoord Beleggen downloaden? Ga dan naar het overzicht.

Archief jaarverslagen

U vindt het jaarverslag van een jaar eerder in het Archief.

Heeft u een vraag?

​Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze afdeling Corporate Communicatie via het e-mailadres woordvoering@pggm.nl, of kijk op de pagina Pers​.