Jaarverslag PGGM Coöperatie U.A.

2015

Frank de Grave, voorzitter coöperatiebestuur PGGMAls coöperatie maken we ons hard voor onze leden: mensen die werken of gewerkt hebben in de sector zorg en welzijn. Wij zijn oprecht bij deze sector betrokken en hebben diep respect voor het werk en de passie van alle (oud-)medewerkers in de sector. Daarom willen wij voor hen van betekenis zijn bij het realiseren van een waardevolle toekomst.

Wij denken mee over oplossingen op het gebied van pensioen, zorg, wonen en werken. Dit doen we in eerste instantie voor de ruim 700.000 leden die zich aan onze ledenorganisatie PGGM&CO hebben verbonden, maar dit kan uiteindelijk ook de maatschappij in bredere zin ten goede komen.

Lees het volledige voorwoord


PGGM Coöperatie U.A. in 2015

Onze thema's in 2015

In het Jaarverslag PGGM Coöperatie U.A. beschrijven we per pijler/perspectief (institutioneel, leden, maatschappelijke agenda en coöperatieve en duurzame bedrijfsvoering) voor de belangrijkste thema's voor ons en onze stakeholders welke ontwikkelingen er in 2015 plaats hebben gevonden, en waar we ons in 2016 op gaan focussen. Hieronder vindt u een overzicht van alle thema's. Klik op een thema naar keuze om verder te lezen.

Groepen

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze afdeling Corporate Communicatie via het e-mailadres woordvoering@pggm.nl, of kijk op de pagina Pers​.