Jaarverslag PGGM N.V.

2018

2018 was voor PGGM een enerverend jaar. We hebben een nieuwe strategie ontwikkeld, onze dienstverlening verder verbeterd en mooie resultaten behaald.Tegelijk verliep een aantal projecten minder voorspoedig dan gepland. Dat zet ons bedrijf onder druk en heeft een negatieve invloed op ons verandervermogen en het financieel resultaat.

Mooie prestaties in onze dienstverlening
In 2018 is Stichting Pensioenfonds Tandtechniek opgegaan in Stichting Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) en is de dienstverlening aan Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP) van start gegaan. Daarnaast hebben we bij Vermogensbeheer een aantal succesvolle co-investeringen afgerond, zoals de lancering van Urban Retail Ventures. Ook hebben we meerdere prijzen gewonnen, waaronder een Customer Award voor de klantreis ‘Met pensioen gaan’, de NRC Live Fintech Impact Award voor de webapplicatie de Toekomstverkenner en de Gouden Oor Award 'Excellente praktijk' voor onze dienstverlening aan PFZW.

Edwin Velzel - CEO

Lees het volledige voorwoord in het jaarverslag


Downloads 2018

Archief jaarverslagen

Wilt u het jaarverslag van een eerder jaar downloaden? Ga dan naar het Archief.

Heeft u een vraag?

​Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze afdeling Corporate Communicatie via het e-mailadres woordvoering@pggm.nl, of kijk op de pagina Pers​.