Paul Boomkamp naar Erasmus MC per 1 november 2019

​Paul Boomkamp verlaat dit najaar PGGM en treedt per 1 november 2019 toe tot de Raad van Bestuur van het Erasmus MC in Rotterdam. Paul is momenteel Chief Financial & Risk Officer en tevens plaatsvervangend voorzitter van het Executive Committee en de Raad van Bestuur van PGGM N.V.  Paul wordt binnen het Erasmus MC de nieuwe financieel bestuurder en volgt in die hoedanigheid David Voetelink RA op.

Persbericht

Boomkamp (1969) werkt sinds 2015 bij PGGM. Hij heeft ruime bestuurlijke ervaring op het raakvlak van financiële dienstverlening, professionele dienstverlening en gezondheidszorg. Voor zijn indiensttreding werkte hij onder meer als bestuurder van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven.

Marjanne Sint, voorzitter van de Raad van Commissarissen van PGGM N.V.: “Ontzettend jammer dat Paul vertrekt, al is de functie van CFO van Erasmus MC natuurlijk een hele mooie stap. Paul was de afgelopen jaren een stabiele en betrouwbare factor in het bestuur van PGGM en heeft hierbij een stevige bijdrage geleverd aan het wendbaar en toekomstvast maken van de organisatie. Ik wens hem heel veel plezier en succes in het Erasmus MC.”

De Raad van Commissarissen van PGGM N.V. buigt zich, in afstemming met bestuursvoorzitter Edwin Velzel, over de opvolging van Paul Boomkamp.

De volledige tekst van het persbericht van Erasmus MC is hier te lezen.

PGGM

Geef uw reactie