Sollicitatieprocedure

Ben jij degene die wij zoeken? En bieden wij wat jij zoekt? Dan hebben wij een hele praktische sollicitatieprocedure om te kijken of er een match is. Openheid staat centraal in deze sollicitatieprocedure, omdat wij dat heel belangrijk vinden bij PGGM. Vooral bij zoiets belangrijks als een sollicitatie.

Openheid betekent dat jij het recht hebt om te weten welke keuzes wij hebben gemaakt, en om welke redenen. En van onze kant betekent het dat wij graag helder hebben wat jouw achtergrond en competenties zijn. Als alle kaarten op tafel liggen, kunnen we samen beslissen of we een goede match hebben. En om alle kaarten op tafel te krijgen, volgen wij in onze sollicitatieprocedure de volgende stappen:

Stap 1: solliciteren

Op deze website kun je direct solliciteren op een vacature.Vul jouw persoonlijke gegevens in, upload je cv en motivatiebrief en voeg een link naar je LinkedIn-profiel toe. Als wij je (open) sollicitatie hebben ontvangen, versturen wij je een bevestigingsmail.

Stap 2: beoordeling

Een van onze recruiters kijkt of je bij het profiel van de vacature past. Als dat het geval is, stuurt hij of zij jouw gegevens door naar de manager en/of medewerker die een selectie maakt van de kandidaten die voor een gesprek worden uitgenodigd.

Stap 3: gesprekken

Je wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek met de recruiter en de manager (of een medewerker) van de afdeling waar de vacature open staat. Als dit gesprek positief verloopt volgt een tweede gesprek. Voorafgaand aan de gesprekken kan je gevraagd worden een Management Drives-vragenlijst in te vullen. Dit geeft ons een helder beeld van je persoonlijke drijfveren en vermogens.

Stap 4: assessment (optioneel)

Of na het tweede gesprek een assessment volgt hangt af van het niveau van de functie waar je op solliciteert.

Als al deze stappen positief zijn verlopen krijg je van ons een arbeidsvoorwaarden aanbod.

Stap 5: Pre-employment screening (PES)

Voor alle functies voeren we dit wettelijk verplichte integriteitsonderzoek uit. Dit houdt in dat we je persoonlijke gegevens (zoals identiteit, referenties, diploma’s en Verklaring Omtrent het Gedrag) natrekken.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over een vacature of over werken bij PGGM? Neem dan contact op met onze afdeling Recruitment of een van onze Corporate Recruiters.

Bekijk de snelste route op de pagina Routebeschrijving.