Werken bij PGGM

Lees meer over werken bij PGGM en bekijk onze vacatures

Wil jij werken bij dé coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie van Nederland? Op deze pagina's vind je meer informatie over werken bij PGGM: over onze functiegroepen, onze arbeidsvoorwaarden, onze sollicitatieprocedure en onze opleidingsmogelijkheden. En natuurlijk vind je hier onze vacatures! Studeer je nog, en ben je op zoek naar informatie over een traineeship of stage? Dan ben je hier ook op de juiste plaats.

Diversiteit bij PGGM

Je collega’s maken het werken bij PGGM extra boeiend. Als je bij ons rondloopt, zie je een mix van mannen en vrouwen van alle leeftijden, inzetbaarheid en etniciteit. Een mix met uiteenlopende talenten en competenties. Die diversiteit aan mensen maakt onze organisatie sterker, flexibeler en slagvaardiger.

Lees meer over diversiteit bij PGGM >

Make It Possible!

Via het programma Make It Possible (MIP) helpen wij mensen met een fysieke beperking bij het verkleinen van hun afstand tot de arbeidsmarkt. Dat doen we door deze mensen werkervaringsplaatsen aan te bieden, om ze op die manier in de toekomst makkelijker aan het werk te krijgen.

Lees meer over Make It Possible >


Collega's over PGGM

Over werken bij PGGM

 • Sollicitatieprocedure

  Ben jij degene die wij zoeken? En bieden wij wat jij zoekt? Dan hebben wij een hele praktische sollicitatieprocedure om te kijken of er een match is.

  Lees verder
 • Arbeidsvoorwaarden

  Uiteraard bieden we je een prima salaris, maar er zijn veel meer goede redenen om bij ons te komen werken. Wij bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met veel keuzevrijheden.

  Lees verder
 • Ontwikkelingsmogelijkheden

  Jezelf blijven ontwikkelen. Beter worden in je vak. Kennis verdiepen of verbreden. Wij ondersteunen je daarbij tijdens je loopbaan bij PGGM.

  Lees verder
 • Veelgestelde vragen

  Heb je een vraag over een vacature, onze arbeidsvoorwaarden of het sollicitatieproces? Hier vind je het antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

  Lees verder

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over een vacature of over werken bij PGGM? Neem dan contact op met onze afdeling Recruitment.