Werken bij PGGM

Lees meer over werken bij PGGM en bekijk onze vacatures

Wil jij werken bij dé coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie van Nederland? Op deze pagina's vind je meer informatie over werken bij PGGM: over onze functiegroepen, onze arbeidsvoorwaarden, onze sollicitatieprocedure en onze opleidingsmogelijkheden. En natuurlijk vind je hier onze vacatures! Studeer je nog, en ben je op zoek naar informatie over een traineeship of stage? Dan ben je hier ook op de juiste plaats.

Diversiteit bij PGGM

Je collega’s maken het werken bij PGGM extra boeiend. Als je bij ons rondloopt, zie je een mix van mannen en vrouwen van alle leeftijden, inzetbaarheid en etniciteit. Een mix met uiteenlopende talenten en competenties. Die diversiteit aan mensen maakt onze organisatie sterker, flexibeler en slagvaardiger.

Lees meer over diversiteit bij PGGM >

Make It Possible!

Via het programma Make It Possible (MIP) helpen wij mensen met een fysieke beperking bij het verkleinen van hun afstand tot de arbeidsmarkt. Dat doen we door deze mensen werkervaringsplaatsen aan te bieden, om ze op die manier in de toekomst makkelijker aan het werk te krijgen.

Lees meer over Make It Possible >


 • Vacatures

  Op zoek naar een leuke, uitdagende baan? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

  Vacatures
 • Traineeships

  Ontdek jouw plek binnen onze organisatie: lees meer over onze traineeships!

  Traineeships
 • Stages

  Op zoek naar een stageplek of afstudeerstage? Kijk welke stageplaatsen wij bieden!

  Stages

Het laatste nieuws

Groepen
 1. Interview: Diversiteit bij PGGM

  Nicole Boevé, partner Van der Laan & Company en Elisa de Groot, Directeur In Touch women resource management interviewen Astrid Romijn, Principal HR en Harry Vossebeld, Lid Executive Committee, COO over wat wel werkt als het gaat om het benoemen en behouden van meer vrouwen op invloedrijke posities.

 2. PGGM publiceert jaarbericht diversiteit

  Hoe divers is PGGM? Hoeveel mannen en vrouwen werken er bij PGGM? En wat zijn de managementdrives-kleuren van het management? Dat en meer lees je in het deze week verschenen Jaarbericht Diversiteit 2015.

 3. Bewustwording van diversiteit is natuurlijk heel belangrijk

  Eind 2015 ondertekende PGGM het Charter Diversiteit, een vrijwillige toezegging om diversiteit op de werkvloer te bevorderen. New Financial Magazine interviewde Astrid Romijn, Principal HR Beleid & Ontwikkeling over diversiteit en hoe PGGM hier in de praktijk mee omgaat.

 4. PGGM tekent Charter Diversiteit

  Woensdagmiddag 25 november 2015 heeft PGGM samen met twintig andere werkgevers haar handtekening geplaatst onder het Charter Diversiteit.

 • Sollicitatieprocedure

  Ben jij degene die wij zoeken? En bieden wij wat jij zoekt? Dan hebben wij een hele praktische sollicitatieprocedure om te kijken of er een match is.

  Lees verder
 • Arbeidsvoorwaarden

  Uiteraard bieden we je een prima salaris, maar er zijn veel meer goede redenen om bij ons te komen werken. Wij bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met veel keuzevrijheden.

  Lees verder
 • Ontwikkelingsmogelijkheden

  Jezelf blijven ontwikkelen. Beter worden in je vak. Kennis verdiepen of verbreden. Wij ondersteunen je daarbij tijdens je loopbaan bij PGGM.

  Lees verder
 • Veelgestelde vragen

  Heb je een vraag over een vacature, onze arbeidsvoorwaarden of het sollicitatieproces? Hier vind je het antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

  Lees verder

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over een vacature of over werken bij PGGM? Neem dan contact op met onze afdeling Recruitment.