Film

PGGM op Instagram

Hoeveel impact wil je hebben? Werk met 1500 collega's voor het pensioen van 4,4 miljoen Nederlanders. Waar, hoe en voor wie we dat doen delen we via werkenbijPGGM. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte.

Vacature: Analyst Credit & Insurance Linked Investments

PGGM Traineeships 31

Bijna afgestudeerd en op zoek naar een interessante plek om jouw loopbaan te beginnen? Bij het Credit & Insurance Linkedin Investments team zijn wij op zoek naar een Analyst! Een uitdagende starterspositie waarbij je direct in aanraking komt met unieke investeringen bij één van de grootste vermogensbeheerders. Iets voor jou?

Vacature: Analyst Credit & Insurance Linked Investments

PGGM: waarjewerkt-budget maakt hybride werken mogelijk

 

Werknemers een vergoeding geven voor een dag thuiswerken, ze stimuleren om het openbaar vervoer of de fiets te verkiezen boven de auto als ze naar kantoor komen, én het bedrijf zo helpen verduurzamen. Die drie vliegen denkt PGGM in één klap te slaan met de invoering van een waarjewerkt-budget. Lees er meer over in een interview met Principal HR Astrid Romijn en adviseur duurzaamheid Martijn Oudshoorn.

Interview

Testimonial Nienke Oosterheert

 

Nienke Oosterheert
Manager Interne Beheersing Pensioenbeheer

Testimonial Nienke Oosterheert

Vacaturepagina Risk & Compliance

 

Risk en compliance professionals maken impact door proactief risicomanagement in de volle breedte. Meer weten en benieuwd naar vacatures? Bezoek de Risk & Compliance vacaturepagina. 

 

Vacaturepagina Risk & Compliance

Vacature: Product Owner

 

Als Product Owner zorg jij ervoor dat de verschillende pensioenfondsen: PFZW, BPF Schilders en Stipp, de aandacht en de capaciteit krijgen die ze nodig hebben. Je bespreekt met stakeholders hun wensen en de mogelijkheden die CRM biedt. Zo zorg je met elkaar voor de klanttevredenheid van deelnemers en werkgevers van de verschillende pensioenfondsen. Spreekt dit je aan? 

Vacature Product Owner

Video interview ICPM Geraldine Leegwater

 

 

Het International Centre For Pension Management (ICPM) publiceert een interviewreeks over vrouwelijk leiderschap. Twaalf invloedrijke, ervaren vrouwelijke leiders in de mondiale pensioensector worden geïnterviewd over hun huidige werk, hun loopbaankeuzes, dilemma’s, uitdagingen en persoonlijke voorkeuren. In deze aflevering Geraldine Leegwater, chief investment management bij PGGM.

Bekijk video

Vitaliteitsverlof

 

Meer weten over het vitaliteitsverlof? Stel je vraag aan één van onze recruiters. De contactgegevens vind je hieronder.

Telefoonnummer: 0302777340
Mailadres: recruitment@pggm.nl

Senior Scrum Master/ Agile Coach

 

Is het coachen van mensen op proces en gedrag helemaal jouw ding en zie jij uitdaging in het bedenken van innovatieve oplossingen om onze klanten nog beter van dienst te zijn?

Vacature Scrum Master / Agile Coach

Fundmanager

 

Met jouw juridische, accountancy of risk/compliance achtergrond, onderhoud jij de fondsenstructuur van de PGGM beleggingsfondsen en zorg je dat PGGM AIFMD-compliant is.

Vacature Fundmanager

Vacature: HR Adviseur Arbo & Verzuim

 

Ben jij de nieuwe specialist op het gebied van Arbo en Verzuim voor ons HR advies team? Draai jij je hand niet om Arbo & Verzuim op een hoger plan te trekken binnen PGGM? Heb jij hart voor complexe Arbo & Verzuim Casussen?

Vacature HR Adviseur Arbo & Verzuim

Testimonial Gerben Tempelman

 

“Als Data Scientist bij PGGM opereer ik op het snijvlak van consultancy en complexe data analyses. Deze balans zorgt elke dag weer voor uitdaging.”

Testimonial Gerben Tempelman

Vacature: System Engineer

 

Werk jij graag in een omgeving waar de nieuwste technieken worden ingezet en er veel cloud ontwikkelingen zijn? Als System Engineer krijg je veel kansen om je ervaring in te brengen en invloed uit te oefenen op de dienstverlening die wij willen bieden.

Vacature System Engineer

Vacaturepagina

 

Dat we bij PGGM impactmakers zijn, dat zie je niet alleen terug in ons werk, maar nu ook op LinkedIn-profielen van PGGM'ers. Zo hebben we niet alleen deze mooie banners als achtergrond, maar ook de functietitel 'Impactmaker bij PGGM' aan ons profiel toegevoegd. Ook impactmaker worden? Neem een kijkje op onze vacaturepagina. 

 

Vacaturepagina