Gettyimages 871427934

Werken bij PGGM. Arbeidsvoorwaarden

Mooie arbeidsvoorwaarden die passen bij het werken bij PGGM. Ontdek waar jij op kan rekenen als je solliciteert bij PGGM.

Volop kansen om jezelf te ontwikkelen in een inspirerende werkomgeving. Bij PGGM vergroot je je vakmanschap door samen te werken en kennis te delen. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om werk en privé zo goed mogelijk te combineren op de manier die in jouw leven past. Een open en eerlijke bedrijfscultuur hoort daarbij. Kies je voor PGGM, dan kies je voor de maatschappij én voor jezelf. Tot onze arbeidsvoorwaarden behoren:

 • Uren: een fulltime werkweek van 36 uur, die je grotendeels zelf inricht. Parttime werken is in veel gevallen ook mogelijk.
 • Salaris: een marktconform salaris volgens de CAO van PGGM dat past bij je kennis en ervaring, met daarbij 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 7,5%.
 • Verlof: ruim 26 verlofbudget bestaand uit een vast vakantie deel (144 uur) en een persoonlijk budget (70 uur). Het P-budget kun je als verlof opnemen, op een andere manier inzetten in ons cafetariaplan of laten uitbetalen.
 • Reiskosten: Een waar je werkt-budget waarbij je een flexibele vergoeding ontvangt die afhankelijk is van je werklocatie en waarbij we OV 2e klasse 100% vergoeden.
 • Parkeren en opladen: Kom je met de auto, dan hebben we voldoende parkeerruimte in onze eigen parkeergarage met oplaadpunten voor een elektrische auto.
 • Opleidingen: een ruim opleidingsbudget voor interne en externe trainingen en/of opleidingen.
 • Pensioen: een goede pensioenregeling als deelnemer van pensioenfonds PFZW, (71% betaald door PGGM, 29% door werknemer).
 • Thuiswerken: een thuiswerkregeling met een vergoeding van max EUR 900,- inc btw om je thuiswerkplek arbo-proof in te richten.
 • Zorgverzekering: korting op de basisverzekering en aanvullende pakketten van zorgverzekeraar CZ.
 • Vitaliteitsverlof: wanneer je minimaal drie jaar in dienst bent, kun je voor de duur van minimaal twee maanden en maximaal drie maanden verlof opnemen waarbij PGGM 50% financiert.
 • IT middelen: Alle faciliteiten om je werk goed en op elke locatie uit te kunnen voeren.
 • Cafetariaplan: binnen het cafetariaplan zijn diverse doelen opgenomen waaronder een fietsregeling, opleiding, OV-jaarkaart of OV 1e klas, (extra) vergoeding verhuiskosten, extra vergoeding reiskosten tot fiscaal maximum en stoelmassage. Je kunt hier gebruik van maken door een andere bron in te zetten als je P-budget, brutosalaris, vakantietoeslag of eindejaarsuitkering.


Bovendien is er een cao waarin je altijd terug kunt lezen waar je recht op hebt en welke regelingen er zijn. De cao van PGGM kun je hier downloaden.

Sollicitatieprocedure

Lees hier meer informatie over onze sollicitatieprocedure en wat je kunt verwachten wanneer je solliciteert.

Onze vakgebieden

Wil je meer weten over onze vakgebieden? Hier vertellen wij je er meer over.

Onze recruiters

Neem contact op met een van onze recruiters wanneer je meer wilt weten over een vacature, sollicitatieprocedure of onze arbeidsvoorwaarden.

Waarom PGGM

Wil jij weten hoe het is om bij PGGM te werken? Lees hier meer over PGGM en wat collega's over ons zeggen.

Blijf op de hoogte

Volg ons op social media

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op wanneer je een vraag hebt over een vacature, de sollicitatieprocedure of voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.