Gettyimages 939501750

Arbeidsvoorwaarden

Mooie arbeidsvoorwaarden die passen bij het werken bij PGGM. Ontdek waar jij op kan rekenen als je bij ons solliciteert.

Volop kansen om jezelf te ontwikkelen in een inspirerende werkomgeving. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om werk en privé zo goed mogelijk te combineren op de manier die in jouw leven past. Een open en eerlijke bedrijfscultuur hoort daarbij. Kies je voor PGGM, dan kies je voor de maatschappij én voor jezelf. Wij bieden jou het volgende:

 • Uren: Een fulltime werkweek bij ons bestaat uit 36 uur, die je grotendeels zelf inricht. Minder werken kan ook een optie zijn, afhankelijk van je functie.
 • Salaris: Een marktconform salaris volgens de CAO van PGGM dat past bij je kennis en ervaring, met daarbij 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 7,5%.
 • Hybride werken: Bij PGGM doen we aan hybride werken, en dat is heel fijn. Dit betekent dat medewerkers de mogelijkheid hebben om zowel op kantoor als vanuit huis te werken, afhankelijk van hun behoeften en de aard van de werkzaamheden. Je kunt een thuiswerkregeling aanvragen met een vergoeding van max EUR 900,- inclusief btw om je thuiswerkplek arbo-proof in te richten.
 • Verlof: 26 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Dit is opgebouwd uit een vast vakantiedeel (144 uur) en een persoonlijk P-budget (70 uur). Het P-budget kun je als verlof opnemen, op een andere manier inzetten in ons cafetariaplan of laten uitbetalen.
 • Cafetariaplan: Binnen het cafetariaplan kun je fiscaal voordelig verlof en/of loon uitruilen voor een doel zoals een fietsregeling, opleidinging, OV-jaarkaart of OV 1e klas, vergoeding voor verhuiskosten, vergoeding reiskosten of een heerlijke stoelmassage. 
 • Vitaliteitsverlof: Wanneer je minimaal drie jaar in dienst bent, kun je voor minimaal twee maanden en maximaal drie maanden verlof opnemen waarbij PGGM 50% je salaris doorbetaald.
 • Ouderschapsverlof: Medewerkers hebben recht op 26 keer de arbeidsduur per week tot het kind 8 jaar oud is. Van die 26 weken kunnen medewerkers 9 weken betaald ouderschapsverlof opnemen. PGGM vult daartoe de uitkering van het UWV aan tot 100% van het maandsalaris van de medewerker. De overige weken zijn onbetaald. 
 • Reiskosten: Een waar je werkt-budget waarbij je een flexibele vergoeding ontvangt, die afhankelijk is van je werklocatie en waarbij we OV 2e klasse 100% vergoeden.
 • Fietsregeling: Eens in de vier jaar kun je via de fietsenregeling van PGGM fiscaal voordelig een (elektrische) fiets aanschaffen.
 • Parkeren en opladen: Kom je met de auto, dan hebben we voldoende parkeerruimte in onze eigen parkeergarage met oplaadpunten voor een elektrische auto.
 • Sporten: Er worden regelmatig bootcamp en yoga lessen gegeven waar je aan kunt deelnemen. Je kunt stadsfietsen lenen bij de receptie en in je pauze fietsen door het mooie groene Zeist.
 • Opleidingen: Een ruim opleidingsbudget voor interne en externe trainingen en/of opleidingen.
 • Pensioen: een goede pensioenregeling als deelnemer van pensioenfonds PFZW, (71% betaald door PGGM, 29% door werknemer)
 • Zorgverzekering: PGGM heeft een collectieve ziektekostenverzekering bij CZ. Als je een aanvullende verzekering afsluit bij CZ, vergoedt PGGM hiervan 60% (bruto.
 • IT middelen: Je krijgt toegang tot alle faciliteiten om je werk goed en op elke locatie uit te kunnen voeren zoals een telefoon en Microsoft Surface laptop.


Wil je meer weten over de voordelen en regelingen die beschikbaar zijn bij PGGM? De cao van PGGM kun je hier downloaden.

Sollicitatieprocedure

Lees hier meer informatie over onze sollicitatieprocedure en wat je kunt verwachten wanneer je solliciteert.

Onze vakgebieden

Wil je meer weten over onze vakgebieden? Hier vertellen wij je er meer over.

Onze recruiters

Neem contact op met een van onze recruiters wanneer je meer wilt weten over een vacature, sollicitatieprocedure of onze arbeidsvoorwaarden.

Waarom PGGM

Wil jij weten hoe het is om bij PGGM te werken? Lees hier meer over PGGM en wat collega's over ons zeggen.

Blijf op de hoogte

Volg ons op social media

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op wanneer je een vraag hebt over een vacature, de sollicitatieprocedure of voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.