Pggm D1 0301

Werken bij PGGM. In een traineeship

Ben jij er nog niet helemaal uit welke functie bij jou past en wil jij in een korte periode veel werkervaring opdoen? Dan is één van de traineeships bij PGGM wellicht een mooie uitdaging voor jou.

Bij PGGM kan jij kiezen uit 3 verschillende traineeships, waarbij je altijd bovenop actuele onderwerpen zit. Het traineeship duurt 2 jaar, start in september, en wordt gedurende het traject steeds afgestemd op de competenties die jij wilt ontwikkelen. Met je vijf medetrainees doorloop je gezamenlijke traineemodules en intervisie. Maar er is ook volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkel- en opleidingsbehoefte. Met een persoonlijk opleidingsbudget ligt de wereld voor je open en geven wij je de ruimte om te groeien als professional. Zo heeft PGGM impact op jouw carrière. Het eerstvolgende startmoment voor het traineeship is in september 2023. 

PGGM Traineeships 11

Corporate Traineeship

Als corporate trainee leer je PGGM kennen in de volle breedte. Je rouleert over verschillende units, zoals Pensioenbeheer, Vermogensbeheer, Institutional Business, Finance & Control, Strategie, Business Consultancy, Marketing of Corporate Staf. Tijdens het traineeship leer je veel collega’s kennen en bouw je je netwerk uit. Op die manier ontdek je op welke afdeling jij het beste tot je recht komt en waar je jouw carrière voort wil zetten.

Wie jou voorgingen? Studenten met een achtergrond in Bestuurs- en Organisatiewetenschappen, Communicatie en Beleid, Strategic Management of een studie gericht op Sustainability. Na het afronden van het corporate traineeship kun je binnen PGGM je verder ontwikkelen, bijvoorbeeld als innovatiemanager, manager van een pensioenteam, of accountmanager.

PGGM Traineeships 31

Investment Traineeship

Kies je met jouw achtergrond in Finance & Investments, (Bedrijfs)economie, Econometrie, Financiële Economie of International Business Administration voor het Investment Traineeship bij PGGM, dan maak je kennis met de verschillende afdelingen binnen Vermogensbeheer. Je leert de hele keten van Vermogensbeheer kennen. Daar horen de beleggingsteams van de frontoffice, risk management, strategie en de beleggingsadministratie bij.

Als een van de voorlopers op het gebied van duurzaam beleggen, leer je bij PGGM de finesses van verantwoord vermogensbeheer kennen en ontdek je welke verantwoordelijkheden daarbij komen kijken. Je komt terecht in een internationaal speelveld dat zich kenmerkt door dynamiek en een veelheid aan assetclasses. Naast het reguliere opleidingstraject leg je binnen dit traineeship ook het CFA-examen (level 1 en 2) af. Zit het traineeship er op? Dan stroom je binnen PGGM verder als bijvoorbeeld belegger, riskmanager, beleggingsstrateeg.

PGGM Traineeships 82

Quant en Data Traineeship

Onderzoek doen, programmeren, modelleren: als quant en data trainee laat jij je expertise hier op los. Zowel financiële quants, als exacte quants kunnen bij ons de diepte in. Je gaat aan de slag binnen een van de vele data gedreven afdelingen die PGGM rijk is, zoals het Datalab, ALM of Fiduciair Advies of aan de data & modelling kant van vermogensbeheer.

Ontdek tijdens het traineeship wat jouw plek is binnen onze organisatie en waar jouw kennis het beste tot z’n recht komt. En of je nu Econometrie, Quantitative Finance of Wiskunde als achtergrond hebt: leren en presteren vanuit een quant- of datafunctie, het kán bij PGGM. En daarna kijk je verder, want bij PGGM valt er nog veel te ontdekken. Bijvoorbeeld als data scientist, ALM’er, of quant analyst.

Impact4

Waar je bij PGGM ook werkt, je hebt hoe dan ook impact op je omgeving.

Waarom PGGM

Waarom werken bij dé coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie van Nederland iets voor jou zou kunnen zijn? Proef de sfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Mooie arbeidsvoorwaarden die passen bij het werken bij PGGM. Ontdek waar jij op kan rekenen als je solliciteert bij PGGM.

Sollicitatieprocedure

Wil je weten wat je kunt verwachten wanneer je solliciteert op een van onze vacatures? Hier lees je hoe onze sollicitatieprocedure er uit ziet.

Blijf op de hoogte!

Volg jij ons al op LinkedIn? Hier plaatsen wij regelmatig interessante content als vacatures, testimonials en informatie over onze events.

Meer weten over onze Traineeships?

Onze collega Meryem el Ajjouri - Campus Recruiter - kan jou alles vertellen over de traineeships binnen PGGM. Neem contact met haar op voor meer informatie over de mogelijkheden, onze events of om vrijblijvend kennis te maken.