0001496

Kennismaken met PGGM. Onze evenementen.

Wil jij beleven hoe het is om bij PGGM te werken? We ontmoeten je graag tijdens een van onze (inhouse) events! Daar krijg je de kans om face-to-face met PGGM in contact te komen. In een (informele) setting kun je al je vragen stellen, meer over jezelf vertellen en kun je horen over alle carrière mogelijkheden bij PGGM.

Business Course - 23 & 24 februari 2022

Op 23 & 24 februari 2022 organiseert PGGM een twee daagse business course voor de toekomstige leiders in de pensioenwereld van PGGM, zowel op het gebied van vermogensbeheer en pensioenbeheer.  Maak tijdens deze dagen kennis met de uitdagende en afwisselende wereld van PGGM! Je krijgt de kans jezelf te bewijzen aan de hand van actuele en uitdagende cases waarbij je wordt ondersteund door professionals van PGGM. Daarnaast is er volop de gelegenheid om op een informele manier kennis te maken met onze unieke cultuur.  Kortom de perfecte manier om erachter te komen of PGGM bij jou past en voor ons de ideale manier om jou beter te leren kennen! 

What’s in it for you?
PGGM is altijd opzoek naar toptalenten voor het PGGM traineeship of een junior vacature. Laat jij een positieve indruk achter tijdens de Business Course, dan ben jij wellicht wel onze nieuwe junior of trainee die start per 1 september 2022!

PGGM biedt een tweejarig traineeship waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Het traineeship heeft drie smaken; quant, investment en corporate. Daarnaast bieden wij uitdagende junior functies en stages om een kick-start aan je carrière te geven. Kijk hier hier voor meer info over traineeships.

Jouw kans!
Wil jij een bijdrage leveren aan het  realiseren van een waardevolle toekomst? Ben jij nieuwsgierig naar de dynamiek in het pensioenlandschap? Schrijf je hier dan snel in voor de PGGM Business Course 2022!

Neem contact met mij op!

Wil je meer weten over de evenementen bij PGGM of op welke evenementen wij aanwezig zijn? Neem dan contact op met Inez Crolla, onze Campus Recruiter, zij kan jou hier alles vertellen over de mogelijkheden om met PGGM kennis te maken.