0001496

Kennismaken met PGGM. Onze evenementen.

Wil jij beleven hoe het is om bij PGGM te werken? We ontmoeten je graag tijdens een van onze (inhouse) events! Daar krijg je de kans om face-to-face met PGGM in contact te komen. In een (informele) setting kun je al je vragen stellen, meer over jezelf vertellen en kun je horen over alle carrière mogelijkheden bij PGGM.

PGGM Online Business Course - 11 en 12 maart 2021

Op 11 & 12 maart 2021 organiseert PGGM een twee daagse online business course voor de toekomstige leiders in de pensioenwereld van PGGM, zowel op het gebied van vermogensbeheer en pensioenbeheer. Tijdens deze twee dagen ontdek je alles over de prikkelende omgeving waarin wij ons bevinden. Je krijgt de kans jezelf te bewijzen aan de hand van enkele actuele en uitdagende cases waarbij je wordt ondersteund door professionals van PGGM. Kortom de perfecte manier om erachter te komen of PGGM bij jou past en voor ons de ideale manier om jou beter te leren kennen! 

What’s in it for you?
PGGM is altijd opzoek naar toptalenten voor het PGGM traineeship of een junior vacature. Studenten die een positieve indruk achterlaten tijdens onze business course, kunnen worden benaderd voor een functie bij PGGM!

PGGM biedt een tweejarig traineeship waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Het traineeship heeft drie smaken; quant, investment en corporate. Daarnaast bieden wij uitdagende junior functies en stages om een kick-start aan je carrière te geven.

Jouw kans!
Wil jij een bijdrage leveren aan het  realiseren van een waardevolle toekomst? Ben jij nieuwsgierig naar de dynamiek in het pensioenlandschap? En wil jij dit doen bij een van de grootste vermogensbeheerders en pensioenuitvoeringsorganisaties ter wereld? Schrijf je dan snel in voor de PGGM Business Course 2021!  

Meer weten
Heb je vragen? Mail, bel of whatsapp met Inez Crolla, Campus Recruiter.

Neem contact met mij op!

Wil je meer weten over de evenementen bij PGGM of op welke evenementen wij aanwezig zijn? Neem dan contact op met Inez Crolla, onze Campus Recruiter, zij kan jou hier alles vertellen over de mogelijkheden om met PGGM kennis te maken.