0001496

Kennismaken met PGGM. Onze events.

Wil jij beleven hoe het is om bij PGGM te werken? We ontmoeten je graag tijdens een van onze events! Daar krijg je de kans om face-to-face met PGGM in contact te komen. In een informele setting kun je al je vragen stellen, meer over jezelf vertellen en kun je horen over alle carrière mogelijkheden bij PGGM.

Business Course

Op 28 & 29 maart organiseren we de PGGM Business Course, een tweedaags evenement vol activiteiten zoals speeddates, cases, een job fair en een business game. Deelnemers krijgen de kans om direct in contact te komen met PGGM, waardevolle inzichten op te doen, carrièremogelijkheden te verkennen en te netwerken. Het belooft een onvergetelijke en inspirerende ervaring te worden! Aanmelden kan hier.

Global People: Diversity dinner

Omdat de samenleving heel divers is en wij als organisatie dit willen weerspiegelen, nemen wij volgend jaar deel aan het diversiteitsdiner. Het diner is erop gericht divers talent in contact te brengen met PGGM. Dit event vindt plaats in mei 2024. Aanmelden hiervoor is niet mogelijk. 

Meer weten?

Deze evenementen worden georganiseerd in samenwerking met verschillende studieverenigingen. Het is niet altijd mogelijk om je individueel aan te melden voor deze events. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze campus recruiter.

Neem contact met mij op!

Wil je meer weten over de evenementen bij PGGM of op welke evenementen wij aanwezig zijn? Neem dan contact op met Meryem el Ajjouri, onze Campus Recruiter. Zij kan jou hier alles vertellen over de mogelijkheden om met PGGM kennis te maken.