0001496

Kennismaken met PGGM. Onze evenementen.

Wil jij beleven hoe het is om bij PGGM te werken? We ontmoeten je graag tijdens een van onze (inhouse) events! Daar krijg je de kans om face-to-face met PGGM in contact te komen. In een (informele) setting kun je al je vragen stellen, meer over jezelf vertellen en kun je horen over alle carrière mogelijkheden bij PGGM.

Online Meet & Greet Quant en Data Traineeship

Zit jij aan het eind van je Bachelor of ben je bezig met het afronden van je Master? En wil jij PGGM en ons Quant en Data traineeship leren kennen? Meld je dan aan voor de Online Meet & Greet van PGGM!

Helaas kunnen we je nu niet uitnodigen op ons kantoor in Zeist, maar daarom willen we je graag online kennis laten maken met PGGM! Ben jij geïnteresseerd in het Quant en Data traineeship? Geef je dan op voor de Online Meet & Greet en ontdek of PGGM bij jou past!

Tijdens de Online Meet & Greet zal je in kleine groepen meer te weten komen over het werken bij PGGM en de structuur van het traineeship. Daarnaast heb je alle mogelijkheid om een trainee al je vragen te stellen en te horen hoe het is om te starten bij PGGM.

Meld je nu dus snel aan voor een van de volgende Online Meet&Greets door te mailen naar inez.crolla@pggm.nl:

  • Donderdag 1 april 13:00 – 14:00
  • Woensdag 7 april 10:00 – 11:00
  • Donderdag 8 april 16:00 – 17:00

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Inez Crolla – Campus Recruiter (Inez.crolla@pggm.nl of 06-83240801)

Evenementenkalender

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om kennis te maken met PGGM op verschillende evenementen. De aankomende periode zijn we te vinden bij de volgende (online) evenementen: 

  • 30 maart: Woman in Finance - B&R Beurs
  • 31 maart: Diversity & Developtment Day - Studievereniging Kraket 

Neem contact met mij op!

Wil je meer weten over de evenementen bij PGGM of op welke evenementen wij aanwezig zijn? Neem dan contact op met Inez Crolla, onze Campus Recruiter, zij kan jou hier alles vertellen over de mogelijkheden om met PGGM kennis te maken.