0001496

Kennismaken met PGGM. Onze evenementen.

Wil jij beleven hoe het is om bij PGGM te werken? We ontmoeten je graag tijdens een van onze (inhouse) events! Daar krijg je de kans om face-to-face met PGGM in contact te komen. In een (informele) setting kun je al je vragen stellen, meer over jezelf vertellen en kun je horen over alle carrière mogelijkheden bij PGGM.

Evenementenkalender

Gedurende de zomerperiode zal PGGM niet aanwezig zijn op events. Houd deze pagina in de gaten voor data voor na de zomer! 

Business Orientation Days

Op 5 oktober 2022 zullen we deelnemen aan de 25ste editie van de Business Orientation Days (BOD). De BOD is een 2-daags carrière evenement voor studenten met een studieachtergrond in Finance, Econometrie of Bedrijfskunde. De BOD wordt georganiseerd door de Financiële studievereniging Amsterdam (FSA) en de Vereniging Studenten Actuariaat en Econometrie (VSAE). Het evenement zal plaatsvinden in het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Dit evenement biedt talentvolle en gekwalificeerde studeten de kans om in contact te komen met PGGM. Studenten kunnen op deze manier meer te weten te komen over PGGM als pensioenuitvoerder en de carrièremogelijkheden.  

STAR Management Week

Namens PGGM zullen wij deelnemen aan de STAR Management Week. Het grootste business en recruitment event van de Benelux. De STAR Management Week biedt verschillende activiteiten aan voor studenten in elke fase van hun studie. Op 1 november verzorgen zij het financial company dinner waar wij aan deel zullen nemen. Studenten kunnen op deze manier meer te weten te komen over PGGM als pensioenuitvoerder en de carrièremogelijkheden.

Econometric Career Days

Op 8 November zullen wij deelnemen aan het grootste campus career event voor econometristen van Nederland. De Econometric Career Days wordt georganiseerd door de studievereniging FAECTOR. Dit evenement biedt gemotiveerde studenten de kans om in contact te komen met PGGM.

Neem contact met mij op!

Wil je meer weten over de evenementen bij PGGM of op welke evenementen wij aanwezig zijn? Neem dan contact op met Meryem el Ajjouri, onze Campus Recruiter, zij kan jou hier alles vertellen over de mogelijkheden om met PGGM kennis te maken.