Pggm D1 0709 1

Professionals

Jouw vakmanschap delen in een professionele organisatie om wereldwijd het verschil te maken. Bij PGGM.

Werken bij PGGM. Vertrouwen, vrijheid en vakmanschap.
Een beheerd vermogen van 229 miljard euro en 4,4 miljoen mensen die op een vlekkeloze pensioenuitvoering rekenen. Dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Eigen initiatief en verantwoordelijkheid vind je terug in elke functie binnen PGGM. Wij geloven in jouw professionaliteit en geven je de ruimte om je vakmanschap verder uit te bouwen. Door wederzijds vertrouwen en kritisch naar elkaar durven te zijn, leggen we de basis voor een goede arbeidsrelatie. Daardoor groei jij als individu en PGGM als organisatie.

Werken bij PGGM. In balans.

Bij PGGM hechten we veel waarde aan een goede balans tussen je werk en privéleven. We faciliteren jou als medewerker hierin zoveel mogelijk. Zo hebben we een 36-urige werkweek met veel ruimte om je eigen tijd in te delen en de mogelijkheid om ook vanuit huis te werken. Behoefte om te herbezinnen of om er even tussenuit te gaan? Als je minimaal 3 jaar in dienst bent, heb je de mogelijkheid om een sabbatical tot 3 maanden op te nemen. Tijdens dit bijzondere verlof krijg je de helft van je salaris uitbetaald en wordt de pensioenopbouw volledig voortgezet.

Werken bij PGGM. In ontwikkeling.

Impact hebben op je omgeving vraagt om ontwikkeling. Daarom zien we je bij PGGM graag elke dag nog beter worden in je vak. Kennis verdiepen of verbreden? Het kan allebei. Met onze PGGM Academy bieden we je als professional een ruim opleidingsaanbod aan, om jouw ambities waar te maken. Hierin heb jij de regie.

 

Film

Onze vakgebieden

Maak kennis met de vakgebieden binnen PGGM en bekijk onze openstaande vacatures.

Impact4

Waar je bij PGGM ook werkt, je hebt hoe dan ook impact op je omgeving.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een vacature, de afdeling, over werken bij PGGM of de sollicitatieprocedure? Stel je vragen aan een van onze recruiters.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op wanneer je een vraag hebt over een vacature, de sollicitatieprocedure of voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.