Gettyimages 1212174212 (1)

Stage lopen bij PGGM. Om van te leren.

Bij PGGM krijg jij de kans om te werken in een team met de beste professionals en waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën. Ontdek of een (afstudeer)stage bij ons iets voor jou is.
PGGM Selectie Strooifotografie 04

Jij leert van ons, wij van jou. PGGM biedt meewerkstages aan op verschillende afdelingen voor zowel wo-, hbo als mbo4+- studenten. Je krijgt een stagebegeleider die je wegwijs maakt binnen PGGM en met wie je stagedoelen opstelt, bespreekt en evalueert. Een meewerkstage duurt 3 tot 6 maanden waarbij je jouw kennis in de praktijk brengt en onderdeel uitmaakt van een afdeling.

Zit je juist in je laatste studiefase en ben je op zoek naar een plek om je afstudeeronderzoek uit te voeren? Dan denkt PGGM daar ook graag in mee. Bij een afstudeerstage voer je een afstudeeropdracht uit die buiten de reguliere activiteiten van een afdeling valt. Een concrete vraag of probleem binnen PGGM ligt hieraan ten grondslag. En wie weet zet jij na je stageperiode je carrière wel voort bij PGGM!

Wist je dat je bij PGGM stage ook gedeeltelijk thuis kunt werken? Je ontvangt bij ons een stagevergoeding van € 875 per maand voor alle niveaus (o.b.v. 36 uur). Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding.

Neem contact met mij op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een meeloop- of afstudeerstage? Neem dan contact op met Meryem el Ajjouri, onze Campus Recruiter, zij kan jou hier alles over vertellen en de mogelijkheden binnen PGGM onderzoeken.