Werken bij PGGM. Impact4

Hoeveel impact wil je hebben in je werk? Bij PGGM, een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van ons land, zit je middenin vier belangrijke, maatschappelijke ontwikkelingen. Je hebt er mee te maken en tegelijkertijd heb je er ook invloed op. Je hebt bij ons niet zomaar impact, maar impact tot de vierde macht.
4Jouwimpact Banner

Onze vacatures

Wil jij ook een baan met Impact? Bekijk dan ons actuele vacature aanbod of schrijf je in voor onze vacature alert.

Onze vakgebieden

Maak kennis met de vakgebieden binnen PGGM

Proef de sfeer

Wil je weten hoe het is om bij PGGM te werken en welke manier jij impact kunt hebben? Lees de verhalen van onze Impactmakers.

Onze recruiters

Heb je vragen over een vacature, de afdeling, over werken bij PGGM of de sollicitatieprocedure? Stel je vragen aan een van onze recruiters.

21 11982 Lockscreen Campagne Arbeidsmarkt 01

Of je bij PGGM nou bij klantcontact werkt of een deel van ons beleggingsportfolio beheert, of je meebouwt aan onze IT-systemen of actuariële pensioenberekeningen maakt, je hebt hoe dan ook enorme impact op je omgeving.

Werken bij PGGM. Impact4

1. Impact op de oude dag van 4,3 miljoen mensen

Samen werken we aan de uitvoering van de pensioenen van 4,3 miljoen Nederlanders die voor een groot deel in de sector zorg en welzijn werken. Daarmee zijn we mede verantwoordelijk voor het vertrouwen binnen één van de grootste en voor het welzijn van Nederland belangrijkste sectoren.

2. Impact op de toekomst van het pensioenstelsel

Door onze omvang en inhoudelijke expertise, spelen we een grote rol in het toekomstbestendig maken van het Nederlandse pensioenstelsel, waarin op dit moment veel verandert. Dat zal flexibeler moeten worden en beter moeten inspelen op de individuele levens van mensen.

3. Impact op de toekomst van de zorg

Doordat we over een schat aan kennis en data beschikken over de deelnemers die via ons pensioen opbouwen, kunnen we de sector zorg en welzijn helpen zichzelf te vernieuwen en eraan bijdragen dat de mensen die er werken dat met meer plezier doen en vitaal blijven.

4. Impact op wat mag groeien

Met een belegd vermogen van 229 miljard euro drukken we wereldwijd een stempel op wat mag groeien en wat niet. We geloven dat geld een sturende kracht is, waarmee we het milieu en de maatschappij een flinke duw in de goede richting kunnen geven.

Blijf op de hoogte!

Volg ons op social media

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op wanneer je een vraag hebt over een vacature, de sollicitatieprocedure of voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.