2019 03 21 PGGM Binnen

Waarom PGGM

Waarom werken bij dé coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie van Nederland iets voor jou zou kunnen zijn? Lees hier waar wij voor staan en wat collega's zeggen over werken bij PGGM.
PGGM Selectie Strooifotografie 04

Werken bij PGGM. Samen.

Werk je bij PGGM, dan doe je dat samen met zo’n 1.500 collega’s voor het pensioen van 4,4 miljoen Nederlanders. Met elkaar zijn we groot genoeg om van betekenis te zijn. En tegelijkertijd zijn we klein genoeg om elkaar goed te kennen en te vinden. Een platte organisatie met weinig hiërarchie, waar alle ruimte is om de samenwerking met elkaar op te zoeken. Met zijn allen werken we samen vanuit ons kantoor in de bossen van Zeist, waar je alle ruimte krijgt voor kwaliteit en verbinding in je werk.

PGGM 16 7 2019 Selectie 14

Werken bij PGGM. Voor iedereen.

Diversiteit in wie we zijn, wat we doen en voor wie het doen. In opdracht van onze klanten (pensioenfondsen), regelen wij de pensioenen van 4,4 miljoen mensen, van wie er 3 miljoen werken in de sector Zorg en Welzijn. Met een beheerd vermogen van 246 miljard, behoren we tot de grootste institutionele beleggers ter wereld. Verschil in opleiding, achtergrond, cultuur en opvattingen maken van PGGM de werkgever waar iedereen zich thuis voelt. Niemand is hetzelfde. Gelukkig niet. Want diversiteit in denken, levert nieuwe inzichten op. Zo maken wij wereldwijd het verschil.

PGGM Traineeships 62

Werken bij PGGM. Door Lean en Agile.

Impact maken en houden. Onze ambitie om dé pensioenuitvoeringsorganisatie voor de sector Zorg en Welzijn te blijven, maken we waar door onszelf voortdurend te verbeteren. Bij PGGM werk je op vernieuwende wijze aan de oude dag voor miljoenen mensen. Onder meer door volgens de principes van Lean en Agile te werken. 125 gecertificeerde Green Belt collega’s, houden PGGM hierop scherp. Door onszelf constant de vraag te stellen hoe ons werk beter, sneller en/of handiger kan, worden we steeds efficiënter .

PGGM 16 7 2019 Selectie 46

Werken bij PGGM. Ook met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Heb je een arbeidsbeperking? Ook dan biedt PGGM kansen. Met het Make It Possible-programma bieden we mogelijkheden voor gekwalificeerde en gemotiveerde kandidaten die nu weer klaar zijn om aan de slag te gaan. Een participatiebaan is op minimaal mbo4-niveau voor minimaal 7 maanden en sluit altijd aan bij jouw kwaliteiten en faciliteringsbehoefte. Je krijgt begeleiding vanuit het Programma, zodat je duurzaam aan het werk kan en blijft. Binnen of buiten PGGM. Neem contact op Nicole Nijveldt - Projectleider MIP Programma - als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Film

Onze vakgebieden

Maak kennis met de vakgebieden binnen PGGM en bekijk onze openstaande vacatures.

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Hier vindt je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Kop koffie

Liever eerst informeel kennismaken en ervaren hoe de sfeer bij PGGM is? Neem contact op met een van onze recruiters voor het inplannen van een koffie-date.

Onze vacatures

Wil jij weten welke vacatures er zijn? Kijk dan op onze vacaturepagina.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op wanneer je een vraag hebt over een vacature, de sollicitatieprocedure of voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.