Nicole

Nicole Nijveldt

Projectleider Make It Possible

Als projectleider van het Make It Possible programma help ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een betaalde baan binnen PGGM. Neem bij vragen over de mogelijkheden binnen PGGM gerust contact met mij op.

Binnen PGGM zet ik mij in als projectleider van het Make It Possible programma. Hierin koppel ik gekwalificeerde en gemotiveerde kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt naar betaalde vacatures en opdrachten binnen ons bedrijf. PGGM werkt actief aan participatie van medewerkers met een arbeidsbeperking. Een uitdagende rol die ik met passie uit oefen en waarbij ik mijn (werk)ervaring breed kan inzetten.

Ik vind het telkens indrukwekkend om de verhalen achter een ziekte, ongeluk of lichamelijke beperking te horen. En wat een kracht en doorzettingsvermogen om dan je leven weer in eigen hand te nemen en op zoek te gaan naar passend werk.

Wat ik krachtig vind aan ons programma? We bieden echte banen met een echt salaris. Ik heb gemerkt dat iedereen groeit als je een volwaardige bijdrage kan leveren aan de ambities van een bedrijf. Met het juiste maatwerk weer aan de slag, dat vind ik mooi. 

Dus bij vragen over een participatiebaan neem dan gerust contact op. Ik vind het altijd leuk om het gesprek aan te gaan en te kijken waar binnen PGGM jij het beste zou passen!

Mijn vacatures

Geen resultaten gevonden

Geen resultaten gevonden
Er zijn nieuwe artikelen geladen.