• Statement
  • Pensioen
  • PGGM
IT 2 Afbeelding 370X246

Aresh Ghannad

Als IT’er heb je bij PGGM impact op de informatie die miljoenen mensen krijgen te zien. Zo werk jij met impact.
Aresh Ghannad 480X480 Pggm

Aresh Ghannad werkt als software tester aan de online omgeving van deelnemers van het pensioenfonds PFZW. Samen met zijn team is hij verantwoordelijk voor het toegankelijk maken en houden van de online pensioenomgeving.

Impact op pensioeninformatie van zorgprofessionals

“We willen het altijd sneller, goedkoper en beter doen. Door processen te automatiseren wordt het uiteindelijk goedkoper voor deelnemers en kunnen we sneller resultaten boeken. Ik werk in een scrumteam waarbij we de interactie tussen PFZW, werkgevers en pensioendeelnemers regelen. We proberen de pensioenomgeving zo toegankelijk mogelijk te maken. Ook voor doelgroepen die door een visuele beperking geen of slechts beperkt zicht hebben.

We zijn een zelfsturend team en veel verantwoordelijkheden liggen dan ook echt binnen het team. We kijken ook kritisch naar elkaars functioneren en houden elkaar scherp om de gewenste resultaten te behalen. Zo brengen we elkaar naar een hoger niveau, onder andere door feedback te geven. Positieve feedback hoort daar natuurlijk ook bij. Bij ons is alles bespreekbaar. De sfeer is goed en open.”

“Vanuit IT maken we de online omgeving voor pensioendeelnemers toegankelijker.”

“Bij alles wat ik doe, besef ik dat ik het doe voor de mensen die in de zorg werken. Zij hebben het recht om te weten waar ze aan toe zijn zodra ze met pensioen gaan. Samen met mijn team lever ik als software tester die belangrijke informatie. Zo kunnen ze snel zien waar ze aan toe zijn als het eenmaal zo ver is. Ik houd me als tester veel bezig met testautomatisering voor de front-end en user interface-laag en heb regelmatig contact met andere afdelingen. Dat maakt het interessant.

PGGM biedt mogelijkheden om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Ik kan door zelfstudie of door het volgen van cursussen steeds specialistischer worden of juist mijn kennis verbreden. Dat waardeer ik enorm. Als je nog niet al te veel ervaring hebt, krijg je bij ons de kans om jezelf volop te ontwikkelen. Je hoeft nog niet alles te kunnen, omdat er altijd ruimte voor ontwikkeling is.

Ik ben ook erg tevreden met de arbeidsvoorwaarden van PGGM. Zelf bouw ik bijvoorbeeld ook een mooi pensioen op voor later en dat vind ik belangrijk. Wat het plaatje compleet maak, zijn de leuke collega’s met wie ik samenwerk. Een goed team om je heen hebben, dat op elkaar is ingespeeld, is belangrijk om elke dag met plezier naar het werk te gaan.”

PGGM 16 7 2019 Selectie 14

Artikel delen of printen

klik op het icoon