Ilse

Ilse de Porto

Recruitment Coördinator

Vanuit de afdeling Corporate Staf ondersteun ik onze corporate recruiters in hun dagelijkse werkzaamheden, zoals het inplannen van de sollicitatiegesprekken. Neem contact met mij op wanneer je vragen hebt over het ingeplande gesprek. Heb je inhoudelijke vragen over een vacature, neem dan contact op met de recruiter.

In 2019 ben ik gestart bij PGGM. Vanuit mijn rol ondersteun ik Talent Acquisition, ben ik aanspreekpunt en vraagbaak en verzorg ik de planning en organisatie van sollicitatiegesprekken. Indien je solliciteert bij PGGM en je wordt uitgenodigd voor een gesprek, is dan kans groot dat ik je verras met een telefoontje.

Ik word blij van het leuke en diverse contact met kandidaten en krijg energie van het enthousiasme en de gedrevenheid van kandidaten om (ook) te mogen werken voor PGGM. Daarnaast geniet ik ervan om, zowel zakelijk als privé, samen met anderen mooie resultaten neer te zetten en daaraan mijn steentje bij te dragen.

Na mijn loopbaan ooit gestart te zijn als intercedent en vervolgens een aantal communicatierollen te hebben vervuld, ben ik bij PGGM weer terug binnen het HR-vak.  

Neem gerust contact met mij op indien je vragen hebt over (de voortgang van) je sollicitatieproces.

Mijn vacatures

Geen resultaten gevonden

Geen resultaten gevonden
Er zijn nieuwe artikelen geladen.