H0000931

Change en innovatie. Bij PGGM.

Het verschil maken via data en robotisering? Werk met de nieuwste change- en innovatietechnieken. Bij PGGM.
Afbeelding PGGM

Impact op de toekomst. Bij PGGM.

Door nieuwe technologieën te benutten en nieuwe proposities te ontwikkelen, blijft PGGM dé pensioenuitvoeringsorganisatie voor de sector Zorg en Welzijn. Ons innovatieteam haalt de buitenwereld naar binnen, doet voortdurend onderzoek, experimenteert met en implementeert nieuwe technologieën en gaat samenwerkingen aan met zowel grote corporates als start-ups. Als medewerker zit je dicht op de vernieuwingen binnen ons bedrijf. Het Innovatieteam werkt samen met de changeafdelingen van PGGM.

Vernieuwingen binnen IT, pensioenbeheer en vermogensbeheer worden begeleid door de teams Business Change, Architectuur, Projectmanagement en Informatiemanagement. Het nog slimmer en efficiënter inrichten van ons werk, onze datastromen en het automatiseren en robotiseren van repeterende werkzaamheden; daar slagen we steeds beter in. Help jij mee?

Gettyimages 1059102072

Voortdurend verbeteren

Verbeteren en vernieuwen heeft niet alleen met technologie te maken, ook met mensen die hier uitvoering aan geven. Verandering vergt flexibiliteit van onze collega’s: een andere mindset. Door mensen kritisch naar hun eigen handelen te laten kijken, creëren we bewustwording dat het ook anders en beter kan, onder andere met behulp van lean en agile. Een andere aanpak van een vertrouwde werkwijze kan het verschil maken in tijd, efficiëntie en kosten. Bij kleine of grote vraagstukken waar je als medewerker mee te maken krijgt, is het zinvol om continu op zoek te zijn naar verbeteringen. Impact maken begint bij jou.